Connect with us

Administraţie

Cristian Ungur, victorie zdrobitoare la Primăria Gâlgău! “Comuna noastră se va dezvolta într-un ritm firesc şi normal“, spune liberalul


Primarul liberal a câştigat cu un procentaj de aproape 80% al treilea mandat de primar al comunei Gâlgău! Tânărul primar cu idei inovatoare va continua dezvoltarea comunei care se poate lăuda cu condiţii de trai ca la oraş. Nu cu vorbe mari, ci cu fapte


Cristian Ungur se află în fruntea administraţiei locale de la Gâlgău încă din anul 2012. În cele două mandate, tânărul primar a reuşit să obţină finanţare pentru proiecte importante, astfel că în prezent cetăţenii comunei se pot lăuda cu condiţii ca la oraş.

Toate realizările din ultimii opt ani au sporit încrederea cetăţenilor în actuala administraţie, iar toată această susţinere s-a văzut şi la alegerile locale din 27 septembrie.

Liberalul nu a avut niciun fel de emoţie pentru al treilea mandat de primar, mandat pe care l-a câştigat cu un procentaj de 79,15 %! În comuna Gâlgău, prezenţa la vot a fost de 67,64 %, dintre cei 2.009 cetăţeni înscrişi pe liste, prezentându-se la vot 1.359, dintre care 1.329 de voturi au fost valabil exprimate. 30 de voturi au fost nule.

Următorul clasat în urma voturilor pentru funcţia de primar al comunei Gâlgău a fost Daniel Blenche, candidatul alianţei USR-PLUS, cel care a strâns 142 de voturi. Candidatul PSD, Viorel Ciurte, a obţinut doar 135 de voturi.

În ceea ce priveşte Consiliul Local, Partidul Naţional Liberal are o majoritate confortabilă. Astfel, dintr-un total de 11 consilieri, PNL are 8 mandate, în timp ce PSD are 2 consilieri, Consiliul Local Gâlgău fiind completat de un consilier din partea Partidului Mişcarea Populară.

Astfel, deşi nu a fost stabilit nimic deocamdată, cel mai probabil, administraţia locală va continua în aceeaşi formulă, având în vedere buna colaborare din ultimii ani, dintre Cristian Ungur şi viceprimarul Călin Condor.

Tânăra administraţie locală condusă de Cristian Ungur a reuşit să transforme comuna Gâlgău într-una atractivă şi care se poate lăuda cu o infrastructură modernă, utilităţi, clădiri publice reabilitate, sistem modern de iluminat public şi alte facilităţi prin care să atragă oamenii spre mediul rural.


Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine în cei 8 ani în care am fost primar. Împreună cu dumneavoastră am realizat multe proiecte frumoase şi tot împreună vom realiza în următorii patru ani proiecte, prin care comuna noastră se va dezvolta într-un ritm firesc şi normal. Cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu încrederea pe care mi-aţi acordat-o am ajuns aici.

CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!”.

Cristian Ungur, primarul comunei Gâlgău


 

Alegerile locale. Rezultatele finale în comuna Gâlgău:


Primărie:

Cristian Ungur (PNL) – 1.052 voturi

Daniel Blenche (USR-PLUS) – 142 voturi

Viorel Ciurte (PSD) – 135 voturi

 

Consiliul Local – 11 consilieri:

PNL: 849 de voturi (66,22%) – 8 consilieri

PSD: 157 voturi (12.24%) - 2 consilieri

PMP: 90 voturi (7.02%) – 1 consilier

Alianţa USR PLUS: 80 voturi (6.24%)

Pro România: 47 voturi (3.66%)

ALDE: 40 voturi (3.12%)

PNŢCD: 19 voturi (1.48%)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Administraţie