Connect with us

HANDBAL

OFICIAL. 10 jucătoare de la HC Zalău sunt confirmate cu coronavirus

HC Zalău se află în cea mai dificilă perioadă din istoria clubului.  După ce luni la rând a fost ferită de probleme provocate de COVID-19, formația de la poalele Meseșului a fost lovită în plin de noul coronavirus.

Încă de săptămâna trecută, Gheorghe Tadici s-a simțit mai rău, iar testul făcut a  confirmat suspiciunile: managerul clubului are coronavirus. Deși au existat zvonuri cum că fostul selecționeral României a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca, acesta se află în realitate la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

La începutul săptămânii și câteva jucătoare au fost infectate cu noul coronavirus. A fost doar începutul, deoarece numărul de cazuri s-a înmulțit în zilele următoare.  În lipsa unor informații oficiale din partea clubului, în spațiul public s-au vehiculat diferite variante: Ba că au fost infectate 2, ba 6, ba 8 ba chiar tot lotul!?

Sportul Sălăjean a cercetat cazul și a reușit să desluşească secretul. Într-un târziu, ziarul nostru a primit și o informație oficială.

“Un număr de 10 handbaliste din cadrul clubului HC Zalău cu fost confirmate cu noul coronavirus și acum ele se află în carantină la domiciliu”, au declarat reprezentanți ai organelor abilitate, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Astfel spus, handbalistele de la HC Zalău se află în carantină la amplasamentul ce aparține de Consiliul Județean Sălaj, în incinta fostei Școlii Profesionale Nr. 13 din cartierul Traian.

Deși, majoritatea jucătoarelor sunt asimtomatice, acestea urmează zile de izolare, ceea ce împiedică serios programul de pregătire ale echipei, cu mai puțin de o săptămână de startul noii ediții de campionat. În aceste condiții, semne de întrebare se cuvin și în ce privește prezența formației sălăjene în primul meci din Liga Florilor, cel cu Universitatea Cluj, programat miercuri – 14 octombrie, la Ploiești. Pe acest subiect vom reveni, însă, în zilele următoare.

Pentru ca tacâmul să fie complet, să precizăm faptul că și antrenorul secund, Elena Tadici, este confirmată pozitiv.

 

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL