Connect with us

FOTBAL

George Zima, supărat pe deciziile arbitrilor împotriva Şimleului: “M-am săturat de cum suntem trataţi”

Sportul Şimleu a ratat calificarea în faza a IV-a a Cupei României, după un gol primit în ultimul minut. Astfel că, visul şimleuanilor de a se duela cu o echipă de Liga a II-a s-a spulberat. Tânărul antrenor al echipei de sub Măgura s-a arătat extrem de dezamăgit de modul în care a fost tratată echipa sa de brigada de arbitri, însă nu îi învinovăţeşte pentru rezultatul înregistrat


Sportul Şimleu a visat frumos, a visat să aducă sub Măgura o echipă de Liga a II-a, însă parcursul şimleuanilor în Cupa României s-a oprit în turul al treilea, “vinovaţi” de acest eşec fiind bihorenii de la CSC Sânmartin.

Deşi poate că merita mai mult, drumul celor de la Sportul Şimleu a fost stopat de un gol primit în minutul 90. Însă, momentul psihologic al partidei a avut loc în minutul 63, când bihorenii au primit un penalty pe care gazdele l-au contestat.

De altfel, la finalul jocului, antrenorul George Zima s-a arătat extrem de supărat pe deciziile arbitrilor împotriva Şimleului.

“Încerc să îmi croiesc cariera pe ceea ce face echipa mea, nu pe noroc, nu pe ghinion, ci pe ceea ce lucrăm la antrenamente. Însă, încep să mă satur şi eu de la o vreme. În fiecare meci să avem un penalty împotriva noastră, m-am săturat ca joc de joc deciziile importante să fie tot timpul împotriva noastră şi m-am săturat de cum suntem trataţi. Suntem educaţi, respectăm pe toată lumea, de pe bancă vorbim cu respect şi din păcate toate deciziile importante sunt împotriva noastră. Am avut un penalty la 0 – 0, ni s-a dat simulare, iar la ei la prima cădere în careu, au primit penalty. Aşa a fost şi în campionat, aşa am păţit şi cu Satu Mare. Dezamăgirea este foarte mare pentru că suntem o echipă mică, nou-promovată şi încercăm să dăm şansa tinerilor din localitate şi ni se frâng aripile şi mie ca antrenor şi jucătorilor cu nişte momente sau nişte decizii ciudate. Însă, repet, încerc să-mi construiesc cariera fără să-mi pese de lucrurile extra ce se întâmplă la echipa mea. Dar şi la acest meci, şi cu Satu Mare, şi în deplasarea la Şomcuta Mare, am avut penalty, am avut decizii împotriva noastră. Sunt foarte supărat şi efectiv nu mă mai interesează ce se spune. Sunt foarte supărat de deciziile luate împotriva noastră”, ne-a declarat George Zima.

Chiar dacă este supărare mare la Şimleu Silvaniei după ratarea calificării, iar antrenorul echipei este supărat pe deciziile arbitrilor, George Zima nu dă vina pe brigada de arbitri.

“Noi ca şi echipă ne-am dorit foarte mult să ne calificăm. Îi felicit pe băieţi pentru efort, dar din păcate nu am reuşit mai mult. Noi suntem principali vinovaţi. Trebuie să ne revenim pentru că sâmbătă ne aşteaptă meciul de la Dej”, a mai spus antrenorul de la Sportul Şimleu.

Sâmbătă, de la ora 15.00 va avea loc confruntarea dintre Someşul Dej şi Sportul Şimleu. Partida contează pentru etapa a V-a din Seria a X-a din Liga a III-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL