Connect with us

FOTBAL

Început excelent de sezon pentru arbitrul Tunyogi Ferencz: Patru jocuri în şase etape de Liga 1!

Singurul sălăjean ce oficiează pe prima scenă a fotbalului românesc a avut prestaţii foarte bune, drept dovadă a fost delegat la patru meciuri din Liga 1, în primele şase etape din acest sezon


Dacă în urmă cu câţiva ani, în lotul de arbitri pentru Liga 1 erau trei sălăjeni, de anul trecut a mai rămas unul singur:  Tunyogi Ferencz.

Asistentul zălăuan a promovat în Lotul A în vara anului 2019, dar până atunci a strâns trei jocuri în Liga 1, perioadă în care a fost atent monitorizat. De când face parte din lotul arbitrilor de primă ligă, Tunyogi Ferencz a strâns 10 partide de Liga 1, iar patru le-a bifat în acest început de campionat.

Sălăjeanul a fost delegat încă din prima etapă, la confruntarea dintre Viitorul şi UTA, iar prestaţiile sale bune i-au determinat pe cei din conducerea CCA să îl delege şi în următoarele runde.

Astfel, în cele şase etape care s-au scurs până acum din campionatul 2020 – 2021, Tunyogi Ferencz a arbitrat patru jocuri. A mai oficiat la FC Argeş – UTA Arad, CFR Cluj – Chindia Târgovişte şi luni seară a fost delegat la ultimul joc al etapei a VI-a, confruntarea dintre UTA şi Academica Clinceni.

Singurul observator de arbitri din Sălaj ce activează în Liga 1 a fost delegat la două jocuri în acest campionat. Ioan Onicaş a oficiat la jocul din prima etapă, dintre FC Argeş şi FC Botoşani şi la meciul din etapa a V-a, dintre CFR Cluj şi Chindia Târgovişte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL