Connect with us

FOTBAL

ULTIMA ORĂ. Derby-ul dintre SCM Zalău şi Minaur Baia Mare a fost AMÂNAT


Din cauza problemelor cu noul coronavirus, cu care se confruntă mai mulţi fotbalişti de la Minaur Baia Mare, jocul de campionat ce trebuia să se dispute sâmbătă la Zalău va fi reprogramat


Cel mai aşteptat meci de suflarea fotbalistică de la poalele Meseşului a fost amânat. Derby-ul dintre SCM Zalău şi Minaur Baia Mare, altfel spus duelul dintre primele două clasate din Seria a X-a a Ligii a III-a, nu se va mai disputa sâmbătă.

Aceasta, din cauza faptului că nu mai puţin de 9 FOTBALIŞTI din lotul formaţiei Minaur Baia Mare au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

După ultimul meci de campionat (scor 5 – 1 cu Luceafărul Oradea), desfăşurat sâmbăta trecută, mai mulţi jucători maramureşeni nu s-au simţit prea bine. Aceştia au fost testaţi pentru coronavirus şi nu mai puţin de 9 dintre ei au fost depistaţi pozitiv!? Pe lângă cei nouă, mai există încă cinci jucători suspecţi de COVID-19. Mai întâi luni, după care fotbaliştii au fost testaţi şi în cursul zilei de azi.

În aceste condiţii, cel puţin jocurile programate de maramureşeni în această săptămână nu se vor mai disputa. Este vorba de meciul de Cupa României cu ACSF Comuna Recea de miercuri, dar şi de partida de sâmbătă din campionat, cu SCM Zalău.

Aceste informaţii au fost confirmate şi de conducerea clubului din Baia Mare, care în această după-amiază a emis şi un comunicat de presă.

 


Comunicatul de presă

COVID-19 lovește și la fotbal – meciurile cu ACSF Comuna Recea și SCM Zalău amânate

În mod cert, următoarele două meciuri pe care CS Minaur urma să le dispute vor fi amânate. Și asta pentru că nouă oameni de la echipă au ieșit “pozitiv” la testele efectuate în această săptămână, iar alte cinci persoane sunt cu semne de întrebare.

Partida programată miercuri, 7 octombrie, în Cupa României, cu ACS Fotbal Comuna Recea, va fi amânată, la fel cum se va întâmpla și cu meciul de sâmbătă, 10 octombrie, când băimărenii aveau programat meciul cu SCM Zalău, echipa de pe locul 2 în clasamentul Seriei a 10-a din Liga 3.

Conducerea Clubului Minaur Baia Mare


Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 7 octombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL