Connect with us

Ştiri din Sălaj

UDMR Sălaj şi-a stabilit candidaţii la alegerile parlamentare

Seres Denes şi Kovacs Iren vor candida pentru funcţiile de deputat, respectiv senator la alegerile parlamentare care vor avea loc la începutul lunii decembrie


Deşi s-a terminat “febra” alegerilor locale, la începutul lunii decembrie vor avea loc alegerile parlamentare. Mai exact, la data de 6 decembrie, asta în cazul în care situaţia epidemiologică va permite organizarea acestor alegeri.

Oricum, partidele se mişcă rapid pentru desemnarea candidaţilor, iar din judeţul Sălaj, prima formaţiune politică care şi-a stabilit candidaţii pentru Senat şi Camera Deputaţilor este Uniunea Democrată Maghiară din România.

Astfel, pentru funcţia de deputat va candida Seres Denes, în timp ce pentru funcţia de senator a fost propus Kovacs Iren.

Seres Denes este parlamentar încă din anul 1992 când devenea senator. A ocupat această funcţie până în anul 2004, an în care a devenit deputat, funcţie pe care o ocupă şi în prezent. La alegerile parlamentare din decembrie, Seres Denes speră să mai câştige un nou mandat.

În ceea ce priveşte funcţia de senator, UDMR Sălaj a stabilit faptul că Kovacs Iren este persoana potrivită. Kovacs nu a mai ocupat o funcţie în parlament, iar în prezent este secretar de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj