Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, lovită de coronavirus. Două jucătoare au fost confirmate pozitiv!


După ce managerul Gheorghe Tadici a fost confirmat pozitiv, virusul nu le-a ocolit nici pe jucătoare şi din câte se pare două handbaliste au fost confirmate cu noul coronavirus. Restul jucătoarelor trebuie să intre în izolare, dar toate handbalistele urmează să facă o testare în cursul zilei de marţi


Cu o săptămână înainte de începerea campionatului, HC Zalău are mari probleme din cauza coronavirusului. Încă de săptămâna trecută, Gheorghe Tadici s-a simţit rău şi a crezut că are o simplă răceală, dar la efectuarea testului RT-PCR, antrenorul de la HC Zalău a fost declarat pozitiv.

În cazul managerului de la HC Zalău, nu a fost vorba tocmai de o formă uşoară a virusului, deoarece Tadici a avut nevoie de spitalizare!

Virusul nu le-a ocolit nic pe jucătoare şi din câte se pare două handbaliste au fost deja confirmate cu noul coronavirus. Conform procedurilor, restul jucătoarelor trebuie să intre în izolare, dar toate handbalistele urmează să facă o testare în cursul zilei de marţi.

Din cauza acestor probleme, antrenamentele au fost suspendate de vineri, iar situaţia devine îngrijorătoare, cu atât mai mult cu cât primul meci oficial este programat în 14 octombrie, cu Minaur Baia Mare.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL