Connect with us

Administraţie

Cornel Lung, vechiul şi noul primar din Sânmihaiu Almaşului


Candidatul PSD a câştigat la pas un nou mandat, reuşind să obţină 585 de voturi dintr-un total de 835, ceea ce înseamnă un procent de 70,05 %


Cornel Lung este unul dintre cei mai longevivi primari din judeţul Sălaj. De fiecare dată, primarul a primit susţinere şi încredere din partea cetăţenilor, graţiei investiţiile bune realizate la nivelul comunei, investiţii care au crescut nivelul de trai al cetăţenilor.

La alegerile locale din 27 septembrie, Cornel Lung nu a avut nicio emoţie în ceea ce priveşte câştigarea unui nou mandat de primar. De altfel, dintre cei 835 de votanţi, 585, adică 70,05 % au mers în continuare pe mâna candidatului PSD.

Ceilalţi trei candidaţi la funcţia de primar au strâns împreună 250 de voturi. Astfel, Dan Drâglă (PNL) a obţinut 170 de voturi, Florin Prodan (ALDE) a adunat 60 de voturi, în timp ce Ilie Chendrean, candidatul PMP a reuşit să obţină 20 de voturi.

Concluziile sunt clare şi nu este timp de pierdut, astfel că administraţia condusă de Cornel Lung a reluat deja munca la nivelul comunei şi îşi propune finalizarea proiectelor aflate în derulare, dar şi obţinerea de fonduri noi pentru alte proiecte care să ajute comuna Sânmihaiu Almaşului să se dezvolte.

Cât despre Consiliul Local, să spunem că mare diferenţă faţă de mandatul trecut nu este, astfel că în continuare, PSD are 4 consilieri locali, Partidul Romilor are 2 consilieri locali, iar PNL, PER, Pro România, PMP şi ALDE au câte un consilier. Astfel, pentru a obţine majoritate în Consiliul Local, cel mai probabil, PSD va ajunge la o înţelegere cu un alt partid, dar momentan nu s-au purtat discuţii în acest sens.

Până una alta, Cornel Lung a ţinut să le mulţumească celor care l-au votat şi şi-a exprimat dorinţele sale pentru acest mandat.

În ceea ce priveşte viitorul viceprimar, încă nu este stabilit nimic, acest aspect urmând a se stabili într-o şedinţă viitoare a Consiliului Local Sânmihaiu Almaşului.

“În primul rând, ţin să le mulţumesc celor care m-au susţinut la aceste alegeri. Îi asigur pe cetăţenii comunei că vom continua să colaborăm şi să-i consultăm în ceea ce priveşte deciziile publice. Totodată, îi asigurăm că la Primărie va fi transparenţă, la fel ca şi până acum”, spune Cornel Lung – primarul comunei Sânmihaiu Almaşului

Rezultatele după alegerile locale în comuna Sânmihaiu Almaşului:

Primărie:

Cornel Lung (PSD)            – 585 voturi

Dan Drâglă (PNL)              – 170 voturi

Florin Prodan (ALDE)      – 60 voturi

Ilie Chendrean (PNŢCD) – 20 voturi

Consiliul Local:

PSD - 4 consilieri

Partidul Romilor – 2 consilieri

PNL - 1 consilier

PER - 1 consilier

Pro România – 1 consilier

PMP - 1 consilier

ALDE - 1 consilier

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie