Connect with us

FOTBAL

Antrenorul Şimleului, mulţumit de rezultatul cu CAO. “Am câştigat un punct. A intervenit şi oboseala, după şase meciuri în nici patru săptămâni”


George Zima spune că echipa sa a obţinut un rezultat pozitiv datorită atitudinii care a arătat-o în teren şi consideră că oboseala a fost principalul factor pentru care Sportul Şimleu a contat foarte puţin în atac, în repriza secundă


Chiar dacă a venit după o înfrângere la scor cu Progresul Şomcuta Mare, Sportul Şimleu a găsit doza de energie să se concentreze asupra partidei cu CAO Oradea.

Din confruntarea cu bihorenii, formaţia şimleuană a scos o remiză, însă mai mult de atât nu a putut, din cauza faptului că în a doua repriză, în tabăra şimleuanilor a intervenit oboseala. În aceste condiţii, Sportul a contat foarte puţin în atac, iar în partea secundă, CAO a dominat şi a avut trei ocazii mari, însă până la urmă, scorul final a fost 1 – 1.

“Chiar dacă am jucat acasă, consider că am câştigat un punct, nu am pierdut două. Vreau să remarc grupul unit şi atitudinea jucătorilor, fiindcă am venit după o înfrângere dezamăgitoare, dar ne-am schimbat faţa ca şi atitudine.Ca şi reper al jocului ofensiv pot să iau prima repriză, dar în a doua repriză a intervenit oboseala. Nu vreau să exagerez, dar am avut şase meciuri în nici patru săptămâni. Majoritatea jucătorilor au venit de la Liga a IV-a, unde nu au avut meciuri cu intensitate, iar atunci am avut aceste probleme pe final. Am dat dovadă de caracter şi am reuşit să scoatem un punct”, a spus George Zima.

După patru etape, Sportul Şimleu se află pe locul 5, cu 5 puncte acumulate.

“Să nu uităm ce şanse ni s-au dat în această serie. Cu excepţia jocului de la Şomcuta, consider că am obţinut rezultate frumoase, dar am arătat şi un joc frumos”, a mai spus tehnicianul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL