Connect with us

Administraţie

Călin Bereschi, al şaselea mandat de primar al comunei Mirşid!


Candidatul PSD a reuşit să obţină aproape 60 % dintre voturile cetăţenilor din Mirşid şi astfel a câştigat un nou mandat de primar al comunei, al şaselea la rând. “Vreau să vă asigur că toate proiectele pe care le-am prezentat în campanie vor fi duse la îndeplinire”, spune vechiul şi noul primar al comunei Mirşid


Cristian Moldovan

Călin Bereschi conduce destinele comunei Mirşid încă din anul 2000, timp în care a pus pasiune în tot ceea ce a făcut, astfel încât cetăţenii comunei să aibă cele mai bune condiţii, iar nivelul de trai din comună să fie unul ridicat. Locuitorii comunei au apreciat munca depusă de Călin Bereschi în cele cinci mandate de până acum, astfel încât la alegerile locale din 27 septembrie au votat candidatul PSD pentru a conduce destinele comunei şi în următorii patru ani.

Dintre cei care au fost prezenţi la vot, 645 de cetăţeni l-au votat pe Călin Bereschi – candidatul PSD, în timp ce Cristian Nerţan (candidatul PNL) a strâns 479 de voturi. Cristian Ioniţă, candidatul alianţei USR-PLUS a strâns şi el 66 de voturi.

Prin urmare, cu un procent ce se apropie de 60 %, Călin Bereschi intră în al şaselea mandat de primar al comunei Mirşid. Totodată, o victorie importantă a PSD-ului este şi pentru Consiliul Local.

Dacă în mandatul trecut a fost nevoie de o alinaţă cu UNPR pentru a avea majoritate în Consiliul Local, de această dată, PSD are majoritate, graţie voturilor cetăţenilor din comună. Astfel, noul Consiliu Local este format din 6 consilieri PSD, 4 consilieri PNL şi un consilier RE:START.

La alegerile locale din 27 septembrie, PSD a obţinut 530 de voturi, PNL - 411 voturi, RE:START – 69 voturi, USR-PLUS – 62 voturi, ALDE – 34, PNŢCD – 31, PRO ROMÂNIA - 20 şi PMP - 8.

În mandatul precedent, PSD a avut doar 5 consilieri şi pentru a avea majoritate a fost nevoie de o alianţă cu UNPR. Astfel, noul viceprimar al comunei va fi de la Partidul Social Democrat, în persoana lui Ovidiu Bodea, cel care a mai ocupat această funcţie în alte două mandate.

 


“Vreau să vă mulţumesc tuturor locuitorilor comunei Mirşid, care duminică  v-aţi exprimat dreptul la vot şi aţi ales echipa PSD. Vreau să mulţumesc în mod special celor care au avut încredere totală în mine şi echipa mea şi mi-aţi acordat votul pentru a putea continua dezvoltarea comunei Mirşid. Vreau să vă asigur că toate proiectele pe care le-am prezentat în campania electorală vor fi duse la îndeplinire. Totodată, proiectele de investiţii începute vor fi finalizate cu prioritate. Dumnezeu să binecuvânteze comuna Mirşid şi să ne ajute să ducem la îndeplinire tot ce mi-am propus”.

Călin Augustin Bereschi – vechiul şi noul primar al comunei Mirşid


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie