Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, încă o achiziţie importantă: A transferat un sălăjean cu meciuri în primele ligi din Ungaria!


Gruparea de sub Măgură a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul Bodis Istvan Norbert. Crescut de CS Viitorul Zalău, fotbalistul zălăuan şi-a continuat junioratul în Ungaria, ţară în care a jucat în Liga a II-a, dar a prins meciuri şi în primul eşalon


Având în conducerea administrativă şi tehnică oameni pricepuţi şi dedicaţi fotbalului, Sportul Şimleu s-a organizat foarte bine pentru impactul cu Liga a III-a. Gruparea de sub Măgură a avut o campanie interesantă de transferuri, în care a apelat şi la jucători experimentaţi, dar a adus şi fotbalişti din Sălaj.

Cele mai importante achiziţii au fost fundaşul Ismael Guiti şi atacantul Gueye Mansour, dar pe lângă ei au mai venit alţi şase jucători, dintre care cinci sunt sălăjeni.

Chiar şi după începerea sezonului, Sportul Şimleu a adus întăriri şi l-a convins să vină sub Măgură pe mijlocaşul Bodis Istvan Norbert. Fotbalistul de 23 de ani a început fotbalul la CS Viitorul Zalău, dar de la vârsta de 15 ani a plecat în Ungaria, acolo unde şi-a terminat junioratul.

În 2015, Bodis Istvan a făcut pasul la seniori şi a jucat pentru Balmazujvaros, în Liga a II-a. În anul 2017 a promovat cu această echipă în prima ligă din Ungaria, unde a prins câteva meciuri, însă în ultima perioadă a fost în Liga a IV-a din Austria, apoi la SC Sopron, în Liga a III-a din Ungaria.

Oferat de Sportul Şimleu, Bodis Istvan Norbert a semnat cu echipa şimleuană un contract valabil până în iarnă, dar cu opţiune de prelungire.

”Până în iarnă am decis să joc la Şimleu. Acum aştept cartea verde ca să pot juca. În condiţiile actuale a fost cea mai bună alegere. Simt că pot ajuta echipa şi asta mă motivează”, ne-a declarat Bodis Istvan, care a strâns peste 40 de meciuri în primele două ligi din Ungaria.

Odată cu venirea lui Bodis Istvan, Sportul Şimleu şi-a finalizat lotul, mai ales că şi perioada de transferuri se încheie pe 5 octombrie.

”Este un jucător interesant şi mă bucur că a venit. Este un transfer surpriză, la care nu ne-am aşteptat. Bodis Istvan este un jucător de calitate şi consider că ne va ajuta. Are experienţă acumulată în Ungaria, unde a jucat peste 40 de meciuri în Liga a II-a”, spune antrenorul George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL