Connect with us

HANDBAL

HC Zalău mai poate renunţa la încă o jucătoare


După ce s-a despărţit de Andreea Tecar, antrenorul nu exclude ca până la începerea campionatului de la echipă să mai plece o altă handbalistă. “În orice moment se mai poate elibera un loc”, spune Tadici


HC Zalău a refuzat să o transfere definitiv pe Andreea Tecar în schimbul unei sume mari de bani, iar jucătoarea a revenit la Minaur Baia Mare, echipă de care aparţine.

După plecarea interului dreapta, HC Zalău a rămas cu 17 jucătoare, dintre care trei portari, însă antrenorul Gheorghe Tadici nu se gândeşte să aducă altă handbalistă în locul ei.

Ba mai mult, tehnicianul nu exclude ca în perioada următoare să mai plece şi o altă jucătoare de la formaţia sălăjeană, astfel încât HC Zalău să rămână cu un lot de 16 jucătoarea.

Nu mai aducem nicio jucătoare. Vom rămâne cu acest lot sau poate mai eliberăm un loc. Avem 17 jucătoare, dintre care trei portari şi în orice moment se mai poate elibera o poziţie, astfel încât să rămânem cu 16 jucătoare. Oferte sunt şi din ţară şi din străinătate, dar la ce să mai aduci jucătoare când există această incertitudine şi nu se ştie exact când începem şi câte meciuri vom juca în acest an”, a preciziat Gheorghe Tadici.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL