Connect with us

DIVIZIA A1

Vlad Cuciureanu, multiplu campion al României, de la SCM: “Am venit la Zalău să facem performanţă. De ce nu, încă un titlu!”


Din 2016 şi până în 2020, voleibalistul a devenit de patru ori campion al României cu SCMU Craiova, Volei Municipal Zalău şi de două ori cu Arcada Galaţi, şi speră la performanţe notabile şi în tricoul lui SCM Zalău unde a venit cu gânduri pozitive


De când SCM Zalău şi-a deschis secţia de volei, conducerea echipei a şi început demersurile pentru formarea lotului. Printre primii jucători care a acceptat propunerea de a juca la noua echipă a Zalăului a fost centrul Vlad Cuciureanu, care a mai evoluat în Sălaj, atât la CS Phoenix Şimleu Silvaniei, cât şi la Volei Municipal Zalău.

Din punct de vedere al performanţelor obţinute, Vlad Cuciureanu este cel mai titrat jucător român care a ajuns în această vară la SCM Zalău, voleibalistul având în cv nu mai puţin de patru titluri de campion.

Primul titlu l-a obţinut în anul 2016, când juca la SCMU Craiova, după care în anul 2017 a câştigat medalia de aur şi cu Volei Municipal Zalău. În sezoanele 2018 – 2019 şi 2019 – 2020, Vlad Cuciureanu a fost în lotul Arcadei Galaţi, grupare ce a dominat voleiul românesc şi care a câştigat ultimele două titluri.

În vară, Cuciureanu s-a despărţit de Arcada Galaţi şi a ales să revină la Zalău, unde a venit cu intenţii clare de a obţine performanţă.

Pentru noul sezon, SCM Zalău şi-a propus o clasare pe un loc ce permite calificarea în cupele europene, dar va încerca şi mai mult.

“Mingea este rotundă şi avem speranţe. Nu ne gândim  neapărat la primul loc, dar nici nu ne vom da la o parte.În sport orice este posibil. Am venit aici să facem performanţă, de ce nu să obţinem şi un titlu. Planurile noastre au fost de la început să formăm o echipă bună şi să ne batem la locurile fruntaşe. Am început cu gânduri pozitive”, spune Vlad Cuciureanu, care a mai jucat la Zalău, în perioada 2016 – 2018.

În cariera sa, Vlad Cuciureanu a mai jucat şi la Explorări Baia Mare, în perioada 2012 – 2014.

 Sperăm că vom face o treabă bună. Momentan suntem în faza de pregătire şi aşteptăm să vină şi ceilalţi colegi la echipă. Abia apoi vom şti mai exact pe unde ne situăm. Sunt foarte mulţumit. Avem jucători cu experienţă în echipă şi lucrăm bine la antrenamente”, ne-a declarat Vlad Cuciureanu.

 

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1