Connect with us

Social

Primarul comunei Bănişor e revoltat. “DSP Sălaj nu comunică cu noi”


Eugen Sorin Maxim este indignat de faptul că Direcţia de Sănătate Publică Sălaj nu dă informaţii autorităţilor locale, deşi în comună au fost confirmate patru cazuri de coronavirus


În această săptămână, la fel ca şi în alte zone ale ţării, în judeţul Sălaj a existat o adevărată explozie a cazurilor de coronavirus. Dacă ziua de luni a fost liniştită, cu un singur caz, în celelalte zile au fost tot peste 10 de cazuri. Miercuri, 30 septembrie, a fost înregistrat şi recordul absolut de la începutul pandemiei: 36 de cazuri!?

Pe lista pacienţilor de COVID-19 din judeţ se află acum şi patru persoane din comuna Bănişor. Din păcate, administraţia publică de acolo nu ştie nimic oficial despre această situaţie, iar reprezentanţilor Primăriei au aflat despre cazurile respective din presă.

Pentru a lua măsurile necesare limitării răspândirii COVID-19 pe raza comunei, primarul Eugen Sorin Maxim a sunat la DSP Sălaj pentru a primi mai multe informaţii. Din păcate, intenţia primarului a fost fără succes, deoarece reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică nu au dorit să dea nicio informaţie oficială.

“Am văzut prin presă despre faptul că în comuna Bănișor există patru cazuri de coronavirus. Am sunat la DSP, pentru a primi mai multe informații. Din păcate, cei de acolo nu au vrut să dea nicio informație, deși până acum primeam comunicări de câte ori era nevoie. Am înţeles că şi alţi primari din judeţ s-au confruntat cu aceste de situaţii. Sunt foarte revoltat. Noi am vrut să vedem unde sunt probleme, pentru a putea lua măsurile necesare. DSP nu ne comunică nimic oficial. Ne întreabă lumea prin sat și nu putem da detalii. Am vorbit și cu șeful de postul şi nici el nu ştie nimic. E o situație urâtă”, a declarat Eugen Maxim – primarul comunei Bănior, pentru Știrile din Sălaj.

Pe raza judeţului, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 17 cazuri, Sălajul ajungând la 760 de cazuri confirmate de la începerea pandemiei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social