Connect with us

Administraţie

Nicolae Pavel, noul primar al comunei Cizer: “Avem o echipă tânără, dornică de a face performanţă!”


Candidatul PNL a reuşit să-şi învingă contracandidaţii, după ce a dus o “luptă” strânsă cu candidatul PSD pentru funcţia de primar. Noua echipă din Primăria Cizer îşi propune să ducă la bun sfârşit proiectele iniţiate de vechea conducere, dar şi să obţină finanţare pentru proiecte noi


La Cizer s-a înregistrat unul dintre cele mai mari procente în ceea ce priveşte prezenţa la vot. De altfel, dintre cei 1.959 de votanţi, s-au prezentat nu mai puţin de 1.246, aceasta fiind cea mai numeroasă prezenţă la vot din ultimii 20 de ani din comună.

Patru candidaţi s-au “duelat” pentru funcţia de primar. Nicolae Pavel a fost candidatul PNL, Felician Fărcaş (PSD), Marian Bocuţ (ALDE) şi Liviu Fărcaş (USR-PLUS). A fost o luptă strânsă între candidaţii PNL şi PSD, dar Nicolae Pavel a ieşit câştigător, reuşind să obţină 530 de voturi, cu opt mai mult decât Felician Fărcaş. Candidatul USR-PLUS a strâns 74 de voturi, în timp ce candidatul ALDE a strâns 69 de voturi.

Astfel, Nicolae Pavel preia munca lăsată de Ioan Pătcaş şi îşi propune să continuie proiectele implementate în mandatul acestuia, dar şi să reuşească să obţină finanţare pentru proiecte noi. Cât despre prima sa campanie electorală, noul primar din comuna Cizer este de părere că a fost una elegantă.

“A fost o campanie destul de elegantă. Toţi competitorii au dat dovadă de seriozitate şi nu prea au fost foarte multe atacuri la persoană, ceea ce a fost un câştig pentru comunitatea noastră. În comparaţie cu alte dăţi, a fost destul de civilizat şi bătălia a fost destul de strânsă. Prezenţa la vot a fost peste aşteptări, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mai bine de 20 de ani. Asta denotă un interes al comunităţii pentru viitor şi pentru binele lor. Nu au fost evenimente şi incidente şi totul a decurs normal”, ne-a spus Nicolae Pavel.

Noua echipă din Primărie este una dornică de muncă şi îşi propune să atragă investiţii noi care să crească nivelul de trai din comună. În ceea ce priveşte voturile, Nicolae Pavel este de părere că s-au desfăşurat conform aşteptărilor.

În ceea ce priveşte Consiliul Local, PNL nu are majoritate, astfel că dintre cei 11 consilieri, 5 sunt de la Partidul Naţional Liberal, 4 sunt de la PSD, unul de la ALDE şi unul de la PNŢCD.

“Ne-am dori să avem şi funcţia de viceprimar. Încă nu am purtat discuţii în acest sens, dar urmează să avem negocieri. Suntem deschişi la orice discuţie, însă e greu când nu ai majoritate în Consiliul Local”, a conchis Nicolae Pavel.

Pentru Consiliul Local, PNL a primit 439 de voturi, urmat de PSD (407 voturi), PNŢCD (77 voturi), ALDE (75 voturi), USR-PLUS (74 voturi), PMP (51 voturi) şi Pro România (21 voturi).

 


“Bineînţeles, ne-am dorit să câştigăm, voturile sunt conform aşteptărilor noastre. Avem o echipă sudată, o echipă tânără, dornică de a face performanţă şi împletită cu experienţa celor care au derulat anterior contracte şi derulează contracte la nivelul Primăriei, vom face o echipă bună în continuare. Proiecte sunt, trebuie continuate şi este un moment prielnic pentru investiţii, mai ales că ne apropiem de exerciţiul acesta bugetar, 2021 – 2028”.

Nicolae Pavel, noul primar al comunei Cizer


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie