Connect with us

FOTBAL

A treia deplasare consecutivă în Bihor pentru SCM Zalău! 

După ce în prima rundă a jucat la CAO, iar în etapa a III-a la Luceafărul Oradea, SCM Zalău merge din nou în Bihor şi la final de săptămână. De data aceasta pentru un joc care se anunţă mai greu, cu CSC Sânmartin, o formaţie cu state vechi în Liga a III-a. Jocul încă este sub semnul întrebării, având în vedere că adversarii au avut mai mulţi jucători cu COVID -19, fapt pentru care meciul din etapa trecută cu CSM Satu Mare s-a amânat


Chiar dacă jocul echipei încă nu a ajuns la nivelul dorit de antrenorul Marius Paşca, SCM Zalău are şapte puncte după trei etape. Formaţia zălăuană vine după o perioadă bună, în care a legat două victorii, una la limită cu Someşul Dej, iar a doua a fost concludentă cu Luceafăru Oradea, pe care a învins-o la Sânmartin, cu 4 – 1.

Şi în etapa a IV-a, SCM Zalău merge din nou în Bihor, tocmai la Sânmartin. De data aceasta pentru duelul cu CSC Sânmartin, o formaţie cu state vechi în Liga a III-a, care la prima vedere pare un adversar mult mai incomod decât Luceafărul Oradea.

SCM Zalău joacă din nou la Sânmartin, chiar în apropierea bazei sportive a celor de la Luceafărul, unde CSC Sânmartin şi-a pus la punct un teren cochet, care recent a fost omologat pentru Liga a III-a.

Adversara Zalăului de sâmbătă este o echipă redutabilă pentru acest nivel, având în componenţa lotului jucători experimentaţi, precum Salif Nogo, Alexandru Sorian sau golgheterul Sorin Pop.

Acesta din urmă a fost dorit la SCM Zalău atât în iarnă, cât şi în vară, dar a ales să rămână la echipa condusă de Alexa Krenek.

Dacă SCM Zalău a strâns şapte puncte în cele trei etape, CSC Sânmartin are patru puncte în două jocuri, o remiză la Şimleu şi o victorie cu Luceafărul Oradea.

În etapa de la finele săptămânii, echipa bihoreană  nu a jucat în deplasarea de la Satu Mare, având în vedere că gruparea bihoreană a raportat şapte cazuri de Covid-19.

În aceste condiţii, jocul cu CSM Satu Mare a fost amânat, deoarece Sânmartinul a fost în imposibilitatea de a alinea un lot minim de jucători, datorită şi altor probleme medicale.

Sub semnul întrebării se află şi jocul de sâmbătă cu SCM Zalău. Adversarii trebuie să facă o nouă testare pentru coronavirus şi abia miercuri vor şti dacă meciul cu Zalăul se va putea juca.

“Din câte am înţeles, cei de la Sânmartin repetă testele  şi apoi vom şti dacă se va juca meciul. Eu îmi doresc să jucăm, fiindcă echipa este într-o formă bun. Avem capacitatea să ne impunem şi la Sânmartin, dar întâlnim o echipă mult mai bună decât Luceafărul. Noi fiecare meci îl jucăm la victorie, nu mergem să ne apărăm”, spune antrenorul Marius Paşca.

Pentru meciul de sâmbătă, SCM Zalău are aproape tot lotul valid. Singurul jucător indisponibil este Răzvan Dulap, fundaşul urmând să revină la antrenamente abia în această săptămână.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL