Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ şi Alexandru Puiu, câştigători la Cupa Carmolact Motor de la Bistriţa

Sportivii legitimaţi la ACS Sergiu Carp Tennis Club, respectiv Palatul Copiilor Zalău au avut o comportare impecabilă la competiţia desfăşurată la Bistriţa, reuşind să câştige trofeul la categoriile de vârstă 12 ani, respectiv 14 ani. Totodată, remarcăm prestaţia Danielei Cherecheş care a ajuns în finală la 14 ani, precum şi a Cezarei But care s-a clasat pe podium la categoria de vârstă 16 ani


Cu fiecare turneu la care participă, Patrik Bolduţ continuă să ne surprindă. Are 10 ani, însă, are o voinţă de fier şi o capacitate de efort, calităţi care îl recomandă ca o mare speranţă a tenisului sălăjean. A făcut performanţă la categoria 10 ani şi are un început fantastic şi la categoria de vârstă 12 ani.

După ce a câştigat primul său turneu de la această categorie de vârstă, pentru elevul lui Sergiu Carp a venit şi al doilea trofeu. Astfel, la finalul săptămânii trecute, Patrik Bolduţ a participat la Cupa Carmolact Motor, competiţie pe care avea să o şi câştige fără să piardă vreun set. Bolduţ a trecut în finală de David Coşoiu, pe care l-a învins cu 7 – 5, 6 – 2.

Tot la 12 ani a participat şi Andrei Ciortea, tot de la ACS Sergiu Carp Tennis Club, sportivul fiind învins în primul tur de Andrei Morar, în ciuda unei prestaţii onorabile.

La categoria de vârstă 14 ani, Alexandru Puiu de la Palatul Copiilor Zalău a avut o comportare deosebită, iar elevul lui Mihai Anca a reuşit să câştige pe bandă rulantă, în final reuşind să-şi adjudece victorie şi în finală.

Pentru Puiu este primul turneu câştigat la această categorie de vârstă. O performanţă destul de bună la Cupa Carmolact Motor a obţinut şi Daniela Cherecheş, sportivă legitimată la ACS Sergiu Carp Tennis Club.

Participantă la categoria de vârstă 14 ani, Cherecheş a reuşit să ajungă până în finala competiţiei, acolo unde a fost nevoită să se recunoască învinsă de principala favorită, Anastasia Haţiegan.

La competiţia de la Bistriţa-Năsăud, la categoria de vârstă 16 ani a participat şi a avut un rezultat bun şi Cezara But. Cinci sportive s-au întrecut la această categorie după sistemul fiecare cu fiecare. Eleva lui Sergiu Carp a înregistrat trei victorii şi a suferit o înfrângere, rezultate care i-au adus o clasare pe locul al doilea.

Să spunem că alături de aceştia copii au făcut deplasarea antrenorii Horea Margin (ACS Sergiu Carp Tennis Club) şi Mihai Anca (Palatul Copiilor Zalău). Totodată, de precizat faptul că între cele două cluburi există şi un protocol de colaborare, tenismenii celor două cluburi pregătindu-se împreună la Baza de Tenis a Primăriei Zalău. Prin acest parteneriat se doreşte obţinerea unor rezultate importante pentru Zalău şi pentru judeţul Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS