Connect with us

Fără categorie

Trei tineri bănuiți de furturi pe raza comunei Creaca au fost depistați


Trei tineri, doi minori și un major, bănuiți de comiterea unor infracţiuni de furt calificat au fost identificați de către Postului de Poliţie Creaca și acum riscă dosar penal


Trei persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt calificat au fost identificate şi prinse de poliţişti. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 80%.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Creaca au identificat, miercuri, 30 septembrie, un tânăr de 24 de ani, din comuna Creaca şi un adolescent de 15 ani, din municipiul Zalău, bănuiţi de comiterea unui furt de componente de supraveghere, ce aparţineau unui localnic, faptă comisă la data de 12 septembrie.

În aceeaşi zi a fost identificat, un minor de 12 ani, bănuit de furtul unui telefon mobil şi a unui portofel în care se aflau documente personale şi suma de 800 de lei. Această faptă a fost comisă la data de 19 septembrie, tot în comuna Creaca, bunurile fiind sustrase dintr-un autoturism, care se afla parcat şi neasigurat.

Prejudiciul cauzat în aceste fapte penale a fost recuperat în proporţie de aproximativ 80 %.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie