Connect with us

FOTBAL

Adrian Micaş: “Am fost încrezători că putem face puncte cu Rapid Bucureşti”

Mijlocaşul împrumutat de “U” Cluj la ACS Fotbal Comuna Recea a făcut un meci bun în faţa unor jucători mult mai experimentaţi şi a contribuit la victoria istorică reuşită de echipa maramureşeană


Adrian Micaş este om de bază la ACS Fotbal Comuna Recea şi în Liga a II-a.

Mijlocaşul împrumutat de la “U” Cluj a fost titular în toate meciurile disputate de echipa maramureşeană în acest eşalon.

În meciul cu giuleştenii, mijlocaşul din Chieşd a avut o evoluţie bună în faţa unor adversari mult mai experimentaţi şi a contribuit la victoria istorică a echipei din Recea în faţa celor de la Rapid Bucureşti, echipă ce are în palmares trei titluri de campioană a României.

“Am fost foarte încrezători că putem să facem puncte cu Rapid. După cum spuneam, chiar dacă începutul campionatului nu ne-a adus puncte, la un moment dat trebuia să spargem gheaţa. Se pare că am făcut-o cu Rapid Bucureşti şi sunt fericit pentru că Rapid nu este o echipă oarecare. E o victorie mare şi sunt convins că tuturor echipelor ce vor veni la Recea le va fi greu să facă puncte”, ne-a declarat Adrian Micaş.

Sursa foto: Dan Buia \ Suporter.img

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL