Connect with us

FOTBAL

Romario Rus, după victoria cu Rapid: “Mă bucur că am intrat bine în joc şi am contribuit decisiv la această victorie”

Mijlocaşul a obţinut penalty-ul din care Marius Coman a marcat golul victoriei pentru ACS Fotbal Comuna Recea în faţa titratei Rapid Bucureşti


Romario Rus este unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la ACS Fotbal Comuna Recea, având peste 100 de meciuri la nivelul eşalonului secund, iar în jocul cu Rapid, mijlocaşul a făcut diferenţa.

După o primă repriză dominată de giuleşteni, rapidiştii având 1 – 0 la pauză, în partea secundă şi-a făcut apariţia pe teren şi “decarul” Romario Rus. După intrarea mijlocaşului sălăjean, jocul s-a schimbat, iar Recea a trecut la “cârma” partidei.

Marius Coman a restabilit egalitatea, iar spre finalul meciului, Romario a obţinut un penalty, după ce a dat dovadă de calitate tehnică, păcălindu-şi uşor adversarul direct care nu s-a putut opri la o fentă a mijlocaşului sălăjean, astfel că rapidistul nu a avut altă variantă decât faultul.

Acelaşi Coman a executat în siguranţă şi Recea s-a impus cu 2 – 1 pentru un succes istoric în faţa Rapidului şi totodată, primul din Liga a II.a,

După meci, Romario ne-a spus că această victorie poate fi începutul unei perioade bune pentru echipa din Recea, după un început ezitant de campionat.

“Este o victorie frumoasă şi pe care o aşteptam de mult. Mă bucur că am reuşit să câştigăm în faţa unei dintre cele mai iubite echipe din ţară şi cu pretenţi la promovare. Mă bucur că am intrat bine în joc şi am contribuit decisiv la această victorie. Din teren am simţit că am jucat mai bine decât ei, ceea ce ne dă încredere pe viitor că o să avem cât mai multe reuşite, după un început ezitant de campionat”, ne-a declarat Romario Rus.

Sursa foto: Dan Buia \ Suporter.img

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL