Connect with us

FOTBAL

Sălăjenii Romario Rus şi Adrian Micaş, protagoniştii unei victorii istorice în faţa titratei Rapid Bucureşti


ACS Fotbal Comuna Recea a reuşit prima victorie în Liga a II-a şi a fost una memorabilă, tocmai în faţa echipei care are în palmares trei titluri de campioană a României. Cei doi sălăjeni au contribuit la acest succes istoric, ambii reuşind meciuri bune. Echipa din Recea s-a impus cu 2 – 1, Romario reuşind să obţină penalty-ul din care maramureşenii au marcat golul câştigător


ACS Fotbal Comuna Recea a reuşit o promovare istorică în Liga a II-a. Însă, începutul  maramureşenilor în acest eşalon a fost unul ezistant, astfel că în primele patru etape, recenii nu au reuşit să obţină niciun punct. Astfel, conducerea a optat pentru schimbarea băncii tehnice, iar Ciprian Danciu a fost înlocuit cu Nae Constantin, iar antrenor secund a fost numit Valentin Bădoi. Schimbarea a avut loc înaintea meciului cu Rapid Bucureşti, meci care avea să intre în istoria echipei din Recea.

ACS FC Recea a reuşit să obţină prima victorie din Liga a II-a, tocmai împotriva Rapidului, într-un meci în care ambiţia şi dăruirea maramureşenilor a făcut diferenţa. Sălăjeanul Adrian Micaş a început meciul ca titular şi s-a descurcat de minune în faţa unor adversari mult mai experimentaţi. Cu toate acestea, prima repriză a aparţinut Rapidului, care a intrat în avantaj la cabine, după reuşita lui Cătălin Hlistei, într-o repriză în care portarul Alin Bota a ratat un penalty pentru gazde.

În partea secundă, Nae Constantin l-a trimis în teren pe Romario Rus, iar mijlocaşul sălăjean a făcut diferenţa. Odată cu intrarea sa pe teren, jocul echipei din Recea s-a schimbat, iar giuleştenii erau de nerecunoscut.

Astfel, maramureşenii au restabilit egalitatea după o lovitură de cap a atacantului Marius Coman. Pe finalul partidei, Romario Rus a avut o acţiune în banda stângă a pătruns în careu şi a fentat şi a pus pe “schiuri” un fundaş adverar, iar rapidistul nu a mai găsit altă soluţie decât să faulteze.

Centralul partidei a dictat penalty pentru ACS FC Recea, iar de această dată, lovitura de pedeapsă a fost executată de Marius Coman, cel are a reuşit dubla, după o execuţie impecabilă, în vinclul porţii apărate de Virgil Drăghia.

S-a terminat 2 – 1 pentru echipa din Recea care a obţinut astfel primele puncte din Liga a II-a, tocmai în faţa Rapidului din Bucureşti.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL