Connect with us

Ştiri din Sălaj

Călin Morar, după ce a câştigat al doilea mandat de primar al comunei Crişeni: “Gata cu promisiunile, acum trebuie să demonstrăm”


Candidatul Partidului Naţional Liberal s-a bucurat de susţinerea cetăţenilor din comuna Crişeni, cetăţeni care în proporţie de 54,62 % au votat pentru continuitate


Deşi la alegerile locale din 27 septembrie au existat câteva surprize şi schimbări de primari în judeţul Sălaj, nu a fost cazul în comuna Crişeni, acolo unde în primul său mandat de primar, Călin Morar a reuşit să câştige încrederea oamenilor care i-au oferit primarului PNL un nou mandat de 4 ani.

În noul mandat, Călin Morar îşi propune să poată duce la bun sfârşit proiectele implementate, dar şi să obţină finanţare pentru alte proiecte noi care să contribuie la creşterea nivelului de trai din comunitate.

La alegerile de duminică, în comuna Crişeni s-au prezentat la vot 1.666 de cetăţeni din totalul de 2.648 care au fost înscrişi  pe liste, ceea ce reprezintă o prezenţă la vot de 62,91 %. Dintre toate voturile, 1.622 au fost valabil exprimate, în timp ce 44 au fost voturi nule.

Pentru funcţia de primar al comunei Crişeni au fost patru candidaţi, Călin Morar reuşind să strângă cele mai multe voturi, 886 la număr, ceea ce înseamnă că 54,62 % dintre cetăţeni au încredere că cel mai potrivit primar pentru comuna Crişeni este în continuare Călin Morar, cel care a câştigat al doilea său mandat.

Andrei Maior, candidat din partea UDMR a strâns 434 de voturi. Ionuţ Ciprian Orţan (PSD) – 264 de voturi şi Vasile Bogdan (Pro România) – 38 de voturi sunt rezultatele celorlalţi doi candidaţi la funcţia de primar al comunei.

În ceea ce priveşte Consiliul Local Crişeni, aici au avut loc câteva modificări faţă de mandatul trecut. Astfel, PSD a pierdut un consilier, în timp ce PER nu mai are niciun consilier. În schimb, cele două locuri în Consiliul Local au fost câştigat de PNL şi PMP. Astfel, în noul mandat vor fi 6 consilieri de la PNL, 2 de la UDMR, 2 de la PSD şi câte unul de la PMP, PNŢCD şi ALDE.

“Vreau să vă mulţumesc tuturor locuitorilor comunei Crişeni care duminică v-aţi exprimat dreptul la vot. Un gând aparte se îndreaptă spre cei care mi-aţi acordat votul de încredere mie şi echipei PNL. Un vot care ne obligă şi ne responsabilizează în tot ce urmează a se face în cele trei sate: Crişeni, Gîrceiu şi Cristur. Gata cu promisiunile, acum trebuie să demonstrăm. Alegerile s-au terminat şi vreau să vă spun că eu nu sunt primarul PNL-ului, ci sunt primarul tuturor oamenilor din comuna Crişeni. Comunitatea noastră trebuie să formeze o echipă, nu trebuie să fim doar eu, viceprimarul şi consiliul local. Îi rog şi pe cetăţeni să se implice în viaţa comunităţii, nu doar pe facebook. Dacă au idei, îi rog să ni le transmită şi împreună să formăm o echipă competentă, iar la final, când tragem linie, comunitatea noastră să fie cea câştigătoare, nu o persoană”.

Călin Morar – primarul comunei Crişeni

 


Rezultatele după alegerile locale în comuna Crișeni:


Primărie:

Călin Morar (PNL) – 886 voturi

Andrei Maior (UDMR) – 434 voturi

Ionuţ Orţan (PSD) – 264 voturi

Vasile Bogdan – 38 voturi

Consiliul Local:

PNL – 6 consilieri

PSD - 2 consilieri

UDMR - 2 consilieri

PMP – 1 consilier

PNŢCD – 1 consilier

ALDE - 1 consilier


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj