Connect with us

Ştiri din Sălaj

Banto Zoltan: “Mergem mai departe. Vrem să continuăm proiectele demarate la Şamşud”


În comuna Şamşud, prezenţa la vot pentru alegerile locale din 27 septembrie a fost de 53%, foarte aproape de media judeţeană. Alegătorii din satele Şamşud şi Valea Pomilor au votat pentru continuitate, astfel că tânărul Banto Zoltan îşi va putea continua proiectele, în spatele acestuia aflându-se o echipă de consilieri UDMR numeroasă ce îi poate oferi siguranţa şi confortul pentru o activitate fructuoasă


Tânărul candidat al UDMR Sălaj a primit din nou încrederea partidului şi al comunităţii din Şamşud pentru un nou mandat în fruntea comunei. Astfel, Bántó Zoltán îşi poate continua proiectele  implementate în mandatul trecut.

Înainte de a merge la vot, primarul de Şamşud a ţinut să mulţumească cetăţenilor şi echipei sale pentru susţinere, precizând că şi noul mandat înseamnă patru ani de planuri, temeri şi provocări. Altfel spus, un mandat în care Bántó Zoltán vrea să aducă prosperitate în cele două localităţi ale comunei, Şamşud şi Valea Pomilor.

Mai apoi, la ieşirea de la urne, tânărul edil a subliniat: “Mergem mai departe împreună. Vrem să facem lucruri frumoase pentru comunitatea noastră. Vrem să continuăm proiectele demarate la Şamşud”.

Vechiul şi noul primar al comunei Şamşud va putea lucra fără presiune, având în spate un Consiliu Local în care se vor afla nu mai puţin de 10 consilieri dintr-un total de 11!

Astfel, pe lista de consilieri se va mai afla un singur consilier de la alt partid, este vorba de Mihai Luca, de la PMP.

Pentru ca munca în echipă să poată aduce satisfacţie, tânărul primar al comunei vrea să facă o echipă bună, alături de viceprimar și consilierii locali.

“În acest moment, nu putem ştii cine va fi şi noul viceprimar. Pe acest subiect, vor exista alegeri în Consiliul Local”, a punctat Banto Zoltan, primarul comunei Șamșud.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj