Connect with us

FOTBAL

Liga a V-a Sălaj revine la formatul cu două serii

După ce sezonul trecut din cel de-al cincilea eşalon s-a desfăşurat în format de trei serii, începând din noul sezon se va reveni la formatul cu două serii


În ce priveşte Liga a V-a – campionat care ar putea începe tot pe 11 octombrie – se va reveni la formatul cu două serii, Est şi Vest.

Până în prezent sunt 30 de echipe înscrise, astfel că împărţirea lor pe serii are loc după criteriul geografic. Seria Est are în componenţă 14 echipe, în timp ce în Seria Vest vor evolua nu mai puţin de 16 grupări.

Pentru echipele din Liga a IV-a şi Liga a V-a, perioada de transferuri se încheie pe 5 octombrie sau cu 48 de ore înainte de startul sezonului competiţional, dacă acesta începe pe 11 octombrie.

Au fost afiliate noile echipe ce activează în competiţiile organizate de AJF

Nu mai puţin de 13 membri afiliaţi au lipsit  de la întâlnirea de vineri, este vorba de reprezentanţii echipelor Unirea Hereclean, Olimpic Bocşa, Venus Borla, AS Ileanda, Olimpia Rus, Viitorul Babeni, Năpradeana Năpradea, Someşul Gâlgău, CS Hida, Agronova Dragu, Gloria Marin si Inter Cizer si Recolta Agrij. Adunarea Generală a avut însă cvorum şi s-au putut lua decizii. Astfel, au fost desemnate persoanele cu calitate de scrutatori – Ioan Gurzău, Andrei Cristian şi Mihai Gălgău, în timp ce Florin Morar, Dan Lucaciu şi Mircea Gui au fost persoanele desemnate pentru întocmirea procesului verbal.

De la vorbe s-a trecut direct la fapte, sau la voturi şi în cele din urmă s-a aprobat prin unanimitate de voturi dezafilierea cluburilor Luceafărul Bălan, Someşul Letca, Flacăra Halmăşd şi Sporting Zalău, care nu mai activează în competiţiile organizate de AJF Sălaj. Totodată, a fost aprobată cu unanimitate de voturi afilierea cluburilor SCM Zalău, Inter Cizer, AS Barcău Tusa, ABBA Jibou şi ACS Bănişor Peceiu.

Cu unanimitate de voturi s-a aprobat raportul privind activitatea Biroului Executiv al AJF Sălaj pe anul 2019 şi bilanţul contabil al AJF Sălaj pe anul 2019, precum şi descărcarea de gestiune a Biroului Executiv. Cu unanimitate de voturi s-a aprobat modificarea Statutului AJF Sălaj şi a Actului Constitutiv al AJF Sălaj.

“A fost o plăcere deosebită să ne revedem după o lungă pauză cu delegaţii echipelor. O întâlnire constructivă şi benefică, unde am observat că lumea e avidă de fotbal. Aşteptăm cu încredere şi optimism deciziile oficialităţilor care să permită reluarea competiţiilor la fotbalul amator. Până atunci, vă dorim tuturor multă sănătate şi să ne revedem cu bine cât mai repede”, a  transmis conducerea AJF Sălaj.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL