Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMA ORĂ. Ioan Roşan a câştigat un nou mandat de primar al comunei Valcău de Jos

Carismaticul primar a câştigat un nou mandat de primar al comunei, reuşind să strângă peste 900 de voturi, aproape dublu faţă de principalul contracandidat


Sub administraţia condusă de Ioan Roşan, comuna Valcău de Jos a cunoscut o dezvoltare accelerată. Nivelul de trai din comună a crescut, iar investiţiile şi-au urmat cursul firesc, astfel că şi cetăţenii au fost mulţumiţi.

În comună există o reţea de apă şi canalizare, se lucrează intens la asfaltări, iar în viitor, autorităţile locale au în vedere şi schimbarea iluminatului public cu unul modern, pe LED-uri.

Toată această muncă depusă şi realizările anterioare au făcut din Ioan Roşan un primar responsabil care ştie foarte bine ce vrea, dar care apleacă urechea şi la doleanţele cetăţenilor, cetăţeni care astăzi, la Alegerile Locale, au optat pentru continuitate, au votat pentru ca Ioan Roşan să câştige un nou mandat de primar al comunei Valcău de Jos.

La ora 21.00 s-au încheiat secţiile de votare, iar în urma voturilor, Ioan Roşan – candidatul PNL a strâns 910 voturi, aproape dublu faţă de candidatul PSD care a strâns 564 voturi.

În comuna Valcău de Jos, prezenţa la vot a fost de 67,96 %, cea mai mare fiind la secţia de votare din Subcetate, unde procentul a fost de 78,07 %.

“Mulțumesc în primul rând familiei mele pentru susținere, apoi tuturor valcauanilor pentru prezența masivă la vot și pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o mie și echipei mele, incredintandu-mi al cincilea mandat de primar”, a spus Ioan Roşan, după ce a câştigat un nou mandat de primar al comunei Valcău de Jos.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj