Connect with us

Ştiri din Sălaj

Echipa de volei a Zalăului şi-a finalizat lotul

Odată cu transferul secundului Mihail Mărginean, SCM Zalău şi-a definitivat lotul cu care va participa în sezonul 2020 – 2021.

Nu mai puţin de 12 jucători au fost transferaţi sub Meseş, dintre care şase români şi şase străini.

De mai bine de o lună au fost  demarate şi pregătirile, dar încă la Zalău nu au venit doi jucători importanţi, rusul Igor Popov şi cubanezul Yohan Leon.

Dacă lotul a fost finalizat, conducerea mai are de lucrat la legitimarea jucătorilor, iar acest proces trebuie urgentat, mai ales că primul meci oficial are loc de sâmbătă în două săptămâni.

“Lotul este finalizat, dar sperăm să nu apară surprize la obţinerea vizelor, pentru că noi pe data de 9 octombrie trebuie să avem legitimaţi toţi jucătorii. Se lucrează la obţinerea vizelor şi din cauza restricţiilor impuse pe fondul pandemiei lucrurile nu se pot rezolva de pe o zi pe alta.Ce a ţinut de noi s-a rezolvat”, ne-a declarat Adrian Feher, care are încredere în jucătorii pe care SCM i-a transferat pentru noul sezon.

“Avem un lot cu care putem ataca o calificare în cupele europene”, a subliniat managerul secţiei de volei de la SCM.

Pe 10 octombrie va susţine SCM Zalău primul meci oficial din noul sezon, cu Universitatea Cluj, în prima fază a Cupei României.

Pe 17 octombrie începe şi campionatul, iar formaţia zălăuană va debuta în Divizia A1 pe teren propriu, în compania celor de la CSU Vest Timişoara.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj