Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Dan Ghiurco: “Am votat pentru cel mai curat şi cochet oraş din judeţul Sălaj”


Primarul care a schimbat la faţă oraşul Jibou s-a prezentat la primele ore ale dimineţii pentru a-şi exercita dreptul la vot


Fără doar şi poate, Dan Ghiurco este primarul care a reuşit să transforme oraşul Jibou.

Proiectele important pe care le-a implementat în primul său mandat au făcut ca micuţul orăşel de pe someş să fie unul foarte cochet şi plin de culoare. Infrastructura rutieră a fost reabilitată, iar oraşul are acum bulevard, în timp ce investiţii importante au fost realizate şi în infrastrucutara educaţională, precum şi cea de sănătate.

A făcut multe, dar mai sunt multe de făcut şi tocmai de accea, Dan Ghiurco îşi doreşte continuitate.

În primele ore ale dimineţii, primarul oraşului Jibou, însoţit de soţia sa s-a prezentat la secţia de votare numărul 51 de la Liceul Teoretic “Ion Agârbiceanu”, iar la ieşire a declarat că a votat pentru continuitate şi pentru cel mai curat şi cochet oraş din judeţul Sălaj.

“Am votat pentru continuarea zecilor de proiecte aflate în diferite faze de implementare, pentru cel mai curat şi cochet oraş din judeţul Sălaj. Vă sunt recunoscător pentru încrederea şi energia pe care mi le-aţi dăruit. Haideţi la vot. Este ca şi cum v-aţi duce la serviciu sau la magazin. Adevărul şi buna credinţă este de partea voastră. Doamne ajută”, a fost mesajul lui Dan Ghiurco, după ce a ieşit din secţia de votare.

Dan Ghiurco este candidatul PSD la funcţia de primarul al oraşului Jibou.

 

Sursa video: Facebook – Dan Ghiurco

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj