Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Dinu Iancu Sălăjanu: “Am votat pentru oameni şi pentru dezvoltarea accelerată şi de durată a judeţului Sălaj şi a municipiului Zalău”

Candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj a votat la primele ore ale dimineţii


Dinu Iancu Sălăjanu a fost matinal şi s-a prezentat la secţia de votare la primele ore ale dimineţii. Canidatul PNL Sălaj la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj şi-a exercitat acest drept şi la ieşirea din secţia de votare a spus că a votat pentru oameni, dar şi pentru dezvoltarea accelerată a judeţului şi a municipiului Zalău.

Am venit pentru a vota, pentru a-mi face datoria. Dacă mă întrebaţi pentru ce am votat, vă spun că am votat pentru oameni, pentru Sălaj, pentru Zalău şi pentru dezvoltarea accelerată şi de durată a judeţului Sălaj şi a municipiului Zalău. Am votat cu convingerea că meritocraţia, competenţa şi bunul simţ sunt virtuţi pe care cu siguranţă le putem regăsi în fiecare instituţie din judeţul nostru”, a spus Dinu Iancu Sălăjanu.

Totodată, acesta îi îndeamnă pe toţi sălăjenii să iasă la vot şi să-şi exercite acest drept, mai ales că pot face acest lucru în condiţii de siguranţă.

Este normal să avem griji şi să cercetăm înainte de a face un lucru, dar, sunt convins că vor veni din ce în ce mai mulţi oameni la vot pentru că avem toate condiţiile de siguranţă sanitară pentru a ne exercita dreptul fără probleme şi fără pericolul de a ne îmbolnăvi. Oamenii sunt foarte conştincioşi, foarte civilizaţi şi cu siguranţă că o dată la patru ani, trebuie să ne votăm aleşii locali şi judeţeni. Sunt convins că vor veni mulţi oameni la vot şi îi îndemn pe toţi să-şi exercite cu încredere şi fără temere acest drept pe care l-am câştigat cu greu”, a mai spus candidatul PNL Sălaj la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj.

 

Sursa video: Facebook – PNL Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj