Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Florin Iordache: “Cred în schimbare. Fără umilință, fără îngâmfare, fără cumetrii și fără hoție”

Candidatul Alianței USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Zalău a mers la vot împreună cu Dacian Cioloș. Liderul PLUS România a ținut astfel să fie alături de colegul său de partid, pe care în vede ca noul primar al municipiului!

Undeva în jurul orei 8.30, cei doi au trecut pragul Secției de votare Nr. 32 din municipiu, acolo unde aceștia erau deja așteptați de o mai mulți reprezentanți ai presei.

La ieșirea de la urne, candidatul Alianței USR PLUS a vorbit despre dorința sa de schimbare, despre schimbarea de care are nevoie Zalăul.

 

“Cred în schimbare și acesta este motivul pentru care am întrat în luptă și în această bătălie. Pentru a face schimbare de care are nevoie orașul. Avem o lungă perioadă în care a fost același tip de administrație și în oraș, dar și în județ. Personal, am votat pentru un oraș european, pentru un oraș modern, pentru informatizare, pentru investiții. Nu, în ultimul rând, am votat pentru cetățeanul de rând, pentru a fi tratat fără umilință, fără îngâmfare, fără cumetrii și fără hoție”, a fost declarația lui Florin Iordache, la ieșirea de la urne.

 

 

 

 

 

Sursa video: Facebook – PLUS Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj