Connect with us

Ştiri din Sălaj

PNŢCD Sălaj vrea o dezbatere electorală în trei: Gheorghe Stanciu, Dinu Iancu Sălăjanu şi Florin Florian


Prin vocea europarlamentarului Chris Terheş, PNŢCD Sălaj îi cheamă pe candidaţii PNL şi PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj la o dezbatere electorală transmisă live pe internet. “Sălăjenii chiar merită o dezbatere între primii trei candidaţi la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj pentru a putea vota în cunoştinţa de cauză”, spune Chris Terheş, cel care este şi purtătorul de cuvânt al “ţărăniştilor” în Sălaj


Atât PNŢCD Sălaj, cât şi Gheorghe Stanciu, candidatul PNŢCD la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj, l-au invitat în repetate rânduri pe Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj, la o dezbatere publică în faţa sălăjenilor, acesta din urmă anunţând însă că refuză să participe la orice dezbatere.

În seara zilei de 24 septembrie, însă, cu ocazia unei discuţii cu europarlamentarul Cristian Terheş, preşedinte PNŢCD Sălaj, o serie de”liberali” au condiţionat desfăşurarea unei dezbateri electorale cu Dinu Iancu Sălăjanu de prezenţa reprezentantului Partidului Social Democrat, Florin Florian.

Ca urmare, PNŢCD Sălaj extinde public invitaţia de a participa la o dezbatere şi lui Florin Florian, candidatului PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj.

“Sălăjenii chiar merită o dezbatere între primii trei candidaţi la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj pentru a putea vota în cunoştinţa de cauză”, a spus europarlamentarul Cristian Terheş.

PNŢCD Sălaj nu condiţionează participarea la o asemenea dezbatere, singura precondiţie pe care a pus-o fiind ca dezbaterea să fie transmisă live pe internet.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj