Connect with us

Ştiri din Sălaj

Sancțiuni contravenționale pe bandă rulantă în urma unei acțiuni pentru siguranţa cetăţeanului


Polițiștii sălăjeni au aplicat în cursul zilei de 24 septembrie peste 70 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor se ridică la nu mai puțin de 32.280 lei


Peste 70 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate ieri de poliţişti ca urmare a unei acţiuni ce a avut ca scop siguranţa cetăţeanului.

La data de 24 septembrie, poliţiştii din Jibou şi Cehu Silvaniei au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, a faptelor  antisocial, dar şi respectarea măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

În acest context au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 48 la regimul circulaţiei rutiere, 20 pentru nerespectare normelor de convieţuire socială prevăzute de Legea 61/1991, o sancţiune la O.G. 97/2005, iar diferenţa au fost aplicate la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate au fost constatate trei infracţiuni, au fost suspendate cinci permise de conducere şi au identificat autorul într-o cauză penală privind infracţiunea de furt de material lemnos.

Valoarea totală a sancţiunilor este de 32.280 lei.

În cadrul acţiunilor au fost angrenate 28 de efective, dintre care 26 de poliţişti şi doi jandarmi.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj