Connect with us

Ştiri din Sălaj

O companie puternică din Franţa îşi deschide punct de lucru la Şimleu Silvaniei. Va angaja cel puţin 200 de oameni!


Primarul Şimleului, Septimiu Ţurcaş vine cu veşti bune pentru locuitorii oraşului de sub Măgură şi anunţă că o companie puternică din Franţa îşi va deschide punct de lucru la Şimleu Silvaniei, fapt ce va crea multe locuri de muncă în oraş


Veşti bune pentru şimleuani şi nu numai. O compania puternică din Franţa, producătoarea de mobilă, va lua locul companiei “Ara Shoes”, astfel că în oraşul de sub Măgură vor apărea noi locuri de muncă.

PGS Sofa and CO își va deschide un punct de lucru în spațiul deținut de grupul „ara” şi în primă fază va angaja 200 de oameni, urmând ca dacă totul decurge normal, numărul persoanelor angajate să ajungă la 400.

Anunţul a fost făcut de primarul Septimiu Ţurcaş, pe reţelele de socializare.

Pe adresa Primăriei a venit o scrisoare din partea companiei Ara, care a fost făcută plublic de primarul Septimiu Ţurcaş. Compania ce îşi va deschide punct de lucru la Şimleu Silvaniei este un mare producător de mobilă pe piaţa europeană şi va închiria de la Ara 3.400 de m.p. spaţii pentru producţie.

“Recenta plecare a celor doi investitori din orașul nostru și lipsa locurilor de muncă generată de aceasta mă preocupă enorm. Nu am îndrăznit să vin în fața dumneavoastră și să promit lucruri care nu depind numai de mine sau de echipa din care fac parte.Am bucuria să vă anunț că, după discuții avute cu mai mulți investitori, PGS Sofa and CO își va deschide un punct de lucru în spațiul deținut de grupul „ara”. Aceștia intenționează să angajeze în Șimleu 200 de persoane în prima etapa. Continuăm împreună alături de echipa PNL. Suntem preocupați pentru a dezvolta orașul și îi lăsăm pe alții să se ocupe de filmat gropi, campanii defăimătoare prin trompete pe Facebook sau alte trivialități”, a anunţat primarul Septimiu Ţurcaş.

La Şimleu Silvaniei va veni şi investitorul LIDL, care va deschide un supermarket în oraş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj