Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, cu gândul la revanşă în deplasarea de la Şomcuta Mare


La o lună şi jumătate de la meciul de baraj, gruparea de sub Măgură se reîntâlneşte cu Progresul Şomcuta Mare, de data aceasta în Liga a III-a. Sportul vrea să îşi continue seria pozitivă din campionat şi se gândeşte la o victorie, prin care să arate că înfrângerea de la Satu Mare a fost întâmplătoare


Sâmbătă, ora 17.00: Progresul Şomcuta Mare – Sportul Şimleu

Deşi nimeni nu-i dădea mari şanse în Liga a III-a, Sportul Şimleu a reuşit să contabilizeze 4 puncte în primele două jocuri de pe teren propriu cu CSC Sânmartin şi CSM Satu Mare. După aceste rezultate, gruparea de sub Măgură a prins încredere  şi nu vrea să se oprească aici, astfel că este gata să obţină primul rezultat pozitiv şi în deplasare.

În etapa a III-a, Sportul Şimleu joacă pe terenul celor de la Progresul Şomcuta Mare, în faţa căreia are un motiv în plus să se impună. Asta deoarece, gruparea antrenată de George Zima întâlneşte tocmai echipa cu care s-a duelat la barajul pentru Liga a III-a, ce a avut loc acum o lună şi jumătate.

La barajul de la Satu Mare, Sportul Şimleu a jucat cu frică şi a pierdut cu 2 – 0, însă de data aceasta are o sete de revanşă. Echipa pregătită de George Zima întâlneşte o formaţie schimbată în totalitate, astfel că Progresul a făcut o serie de transferuri pentru a-şi întări lotul. Echipa din Maramureş a apelat şi la un antrenor cu Licenţa A şi l-a adus la echipă pe Bogdan Cristian, care a mai fost în staff-ul  tehnic de la Minaur.

La nivel de lot, o serie de jucători ce au mai fost pe la Minaur sau pe la Recea au ales să vină la Şomcuta Mare, printre ei aflându-se Iuliu Roşiianu, Bogdan Paşca, Raini Banudal sau alţi jucători tineri, cu potenţial.

În prima etapă a Ligii a III-a, Progresul Şomcuta Mare a pierdut cu 3 – 1 cu Minaur Baia Mare, dar a reuşit un rezultat surprinzător în etapa a II-a şi a remizat cu Gloria Bistriţa.

Este al treilea joc în decurs de o săptămână pentru Sportul Şimleu, care marţi a jucat şi în Cupa României, în timp ce Progresul are avantajul de a fi mai odihnită.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL