Connect with us

Ştiri din Sălaj

Pentru PNL, #sălăjeniicontează Bode, Bolojan şi Dinu Iancu Sălăjanu – prezenţi la semnarea contractului pentru tronsonul de autostradă Nuşfalău – Marca

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi preşedinte al PNL Sălaj, a participat sâmbătă, 5 septembrie 2020, la Marca, în judeţul Sălaj, alături de reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai CNAIR, ai constructorului şi invitaţi speciali, precum primarul Municipiului Oradea, Ilie Bolojan, şi Dinu Iancu Sălăjanu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, la semnarea contractului pentru Proiectare şi execuţie – Subsecţiunea 3B5: Nuşfalău – Suplacu de Barcău, în lungime de 13,5 km din Autostrada Transilvania.

Liberalul Ilie Bolojan, unul dintre cei mai apreciaţi primari din România, a evidenţiat prestaţia excelentă a ministrului Bode la conducerea Ministerului Transporturilor.

Ilie Bolojan: […] Prin faptul ca această autostradă se va face, judeţul Sălaj se va dezvolta masiv. Iar pentru ca acest judeţ să fie pregătit pentru oportunităţile de dezvoltare pe care le va avea are o singură variantă de ales: Dinu Iancu Sălăjanu – preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, împreună cu PNL. Şi vă promit, că mă duc şi eu la Consiliul Judeţean Bihor, şi facem o axă Cluj – Sălaj – Bihor şi o să vedeţi ce lucruri măreţe se pot face dacă se lucrează pentru oameni”.

În opinia lui Dinu Iancu Sălăjanu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, evenimentul de sâmbătă (semnarea contractului pentru tronsonul de autostradă Nuşfalău – Suplacu de Barcău) vine să reconfirme că, pentru Partidul Naţional Liberal, sălăjenii contează! Şi nu vorbim de sloganuri lipsite de conţinut, ci de fapte concrete realizate în ultimele luni.

“Lucian Bode, în special, şi Guvernul Orban, în general, au acordat o atenţie deosebită Sălajului. Asta înseamnă administraţie liberală – competenţă, respectarea angajamentelor, soluţii viabile pentru cetăţeni. Şi dincolo de performaţele administraţiei centrale, mă bucur că am avut  alături de noi pe unul din cei mai apreciaţi primari liberali din România – Vă salut, domnule Ilie Bolojan. Sunt onorat să fiu coleg cu astfel de oameni – cu profesionişti de la care fiecare are ce învăţa. Exemplul de succes al Oradiei trebuie replicat şi în Sălaj şi sunt convins că din 27 septembrie, prin legătura, firească de altfel, dintre Sălaj şi Bihor, şi judeţul nostru va intra în logica dezvoltării implementate de colegii din Alianţa Vestului”, a precizat Dinu Iancu Sălăjanu.

“Este cel de-al 4 contract semnat în acest an pentru secţiuni din A3, după o lungă perioadă în care acest proiect a stat încremenit, fiind abandonat de guvernările PSD. Demonstrăm zi de zi că pentru Guvernul Orban investiţiile în infrastructura de transport sunt prioritare! Ne vom concentra în continuare pe intensificarea implementării proiectelor care să dezvolte infrastructura de transport, astfel încât să recuperăm întârzierile înregistrate în acest domeniu esenţial pentru modernizarea Românei” spune Lucian Bode – Ministrul Transporturilor.


Comandat de:
PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL, filiala Sălaj:
Executat de: SC World Wide Bizcom SRL
Cod Unic de Identificare AEP: 21200012

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj