Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cinci incendii în doar 24 de ore în Sălaj


În ultimele 24 de ore pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină de șase ori, dintre care, la cinci incendii


În cursul zilei de miercuri, 23 septembrie, după masă, Secția de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un eveniment rutier petrecut pe raza localității Surduc.

În incident a fost implicat un autotren încărcat cu balastru care s-a rasturnat. Șoferul a fost asistat medical de către un echipaj SMURD fără a fi nevoie de transportul acestuia la spital, iar pompierii au asigurat măsurile psi pentru evitarea producerii unui incendiu.

Miercuri după masă, Garda Nușfalău și SVSU Crasna au intervenit pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată pe un teren din localitatea Huseni. Au ars aproximativ 1,5 ha și mai mulți pomi (nuci).

Ieri seară, pompierii jibouani au fost solicitați să intervină la o nouă solicitare, la un incendiu izbucnit la un autoturism aflat în localitatea Gâlgău Almașului.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică, a ars aproximativ 5% din compartimentul motor.

Pompierii zălăuani au fost solicitați ieri seară, să intervină la un incendiu izbucnit la un transformator electric de pe Aleea Freziilor din Zalău.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit). În urma incidentului au fost afectați aproximativ 90 de abonați.

Secția Șimleu Silvaniei și SVSU Pericei au intervenit la un incendiu izbucnit pe un teren din localitatea Bădăcin. Flăcările au mistuit circa 9,5 ha de vegetație uscată și aproximativ 120 de pomi fructiferi.

 

Punctul de lucru și SVSU Sărmășag au intervenit, ieri seară la un incendiu de vegetație uscată pe un teren din apropierea localității Ilișua. Flăcările au mistuit circa 1 ha de vegetație uscată.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj