Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Vrem să aducem la Şimleu o echipă de Liga a II-a”

Sportul Şimleu s-a calificat în faza a III-a a Cupei României, după ce s-a impus cu 2 – 1 în deplasare la CSM Sighetu Marmaţiei


Sportul Şimleu a trecut deja de două faze din Cupa României şi pe 7 octombrie va evolua în faza a III-a.

După ce le-a eliminat pe SCM Zalău şi CSM Sighetu Marmaţiei, şimleuanii nu vor să se oprească aici şi vor să ajungă în faza în care se vor duela şi cu o echipă de Liga a II-a.

“A fost un meci complicat, am suferit mult pentru victorie, dar mă bucur că într-un final am reuşit să ne calificăm. Oboseala acumulată după jocul de sâmbătă, cât şi după drumul până la Sighet şi-a pus amprenta asupra jocului. În mare parte am dominat jocul, dar am suferit în ultimii 30 de metri şi nu am găsit soluţiile bune.

Am întâlnit un adversar arţăgos, care în unele momente ne-a pus probleme. CSM Sighetu Marmaţiei nu a avut ce pierde  şi a alergat mult, dar noi am dat dovadă din nou de caracter şi pe fond de oboseală am reuşit să mergem mai departe,  chiar dacă am venit în aceeaşi zi la meci şi am pornit la ora 10.00 din Şimleu. Vrem să aducem la Şimleu o echipă de Liga a II-a şi vom încerca să mai facem o surpriză în Cupă”, ne-a declarat George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL