Connect with us

DIVIZIA A1

Ultimul transfer la SCM Zalău!

SCM Zalău l-a legitimat pe secundul Mihail Mărgineanu, voleibalistul de 19 ani care vine de la o formaţie ce s-a retras din Divizia A1. De la Gloria Buzău, Zalăul i-a mai transfera în vară pe Mihai Coasă şi Liviu Rîpeanu


SCM Zalău vrea să emită pretenţii încă de la primul sezon de participare în Divizia A1, dar pentru a reuşi acest lucru a avut nevoie de un lot valoros. S-a apelat la jucători cu experienţă ce au evoluat în campionatul României, dar sub Meseş au venit şi şase jucători străini, doi sârbi, doi brazilieni, un rus şi un jucător tocmai din Cuba.

Pentru a avea lotul complet, SCM Zalău a avut nevoie şi de un jucător sub 23 de ani, mai ales că Federaţia Română de Volei obligă echipele să folosească un astfel de jucător minim 20 de seturi în campionat.

Conducerea a tot căutat soluţii pentru a aduce la Zalău un jucător tânăr, însă multe soluţii nu a avut. Până la urmă s-a bifat şi acest transfer, iar SCM Zalău la adus la echipă pe secundul Mihail Mărgineanu.

Voleibalistul de 19 ani s-a aflat de câteva săptămâni în pregătire cu SCM Zalău, iar prin randamentul dat la antrenamente i-a convins pe antrenori să-l oprească în lotul pentru sezonul 2020 – 2021.

“Este un jucător tânăr, de perspectivă, care ne va ajuta să respectăm regula U 23 impusă de Federaţie. L-am văzut şi la antrenamente şi este un jucător care promite. Sperăm să progreseze la Zalău, cum de altfel au pregresat şi alţi jucători aduşi de mine la Zalău, gen Filip Constantin, Cornel Miron, care deja şi-au făcut loc în prima ligă din România. Tânărul Mihail Mărgineanu are deja meciuri în Divizia A1 la Buzău şi va prinde în continuare meciuri de primă ligă, fiindcă ne va obliga regula să îl folosim. Are potenţial şi suntem fericiţi că l-am transferat”, ne-a declarat Adrian Feher, managerul secţiei de volei de la SCM Zalău.

Tot de la Gloria Buzău, SCM Zalău a mai transferat doi jucători în vară, coordonatorul Liviu Rîpeanu şi centrul Mihai Coasă. Formaţia din Buzău s-a retras din competiţie, astfel că toţi jucătorii din lot au fost declaraţi liberi şi şi-au căutat alte angajamente.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1