Connect with us

ARTE MARTIALE

Remus Cliţan – preşedinte CS Terra Kid: “Hegemonia continuă”

Preşedintele clubului sportiv a exclamat simplu şi ferm faptul că hegemonia continuă, după ce CS Terra Kid Zalău a câştigat pentru a treia oară consecutiv Cupa României. Clubul condus de Remus Cliţan a fost singurul din această zonă a ţării care a fost prezent la finala Campionatului Naţional şi Cupa României de la Brăila, reuşind performanţe deosebite. Toţi cei 19 sportivi de la clubul sălăjean au reuşit rezultate deosebite şi au obţinut calificarea la Campionatul European de la Praga


Ne mândrim cu CS Terra Kid Zalău, ne mândrim cu ai noştri campioni şi ne mândrim cu faptul că un club din judeţul Sălaj domină karate-ul tradiţional. Karateka de la clubul condus de Remus Cliţan fac cinste judeţului la Campionate Mondiale, Europene şi Naţionale.

Terra Kid este un club privat şi se fac sacrificii mari pentru ca sportivii să aibă cele mai bune condiţii, iar rezulatele sunt pe măsură. Aşa s-a întâmplat şi acum.

La finalul săptămânii trecute, municipiul Brăila a găzduit finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru cadeţi, juniori, tineret şi seniori. Competiţia a ajuns în acest an la cea de-a XXIX-a ediţie şi s-a desfăşurat pe scena de pe esplanada Dunării.

CS Terra Kid a fost singurul club din această parte a ţării care a participat la această competiţiei, prezent fiind şi CSO Cugir, însă nu-şi are rostul o comparaţie între cele două cluburi.

De remarcat prezenţa clubului sălăjean, care a făcut eforturi mari pentru a ajunge la competiţie, fiind un club privat, şi totodată lipsa unor cluburi din zonă care beneficiază de susţinere din partea autorităţilor publice.

Nu mai puţin de 93 de sportivi de la 19 cluburi au fost prezenţi în finală, competiţia fiind un regal de arte marţiale, în care în rolul principal am regăsit clubul sălăjean.

Delegaţia CS Terra Kid Zalău a fost formată din 22 de membri, dintre care 19 sportivi. Lotul pregătit de antrenorul Cristian Duţă a scris istorie pentru Sălaj şi a reuşit să câştige Cupa României, pentru a treia oară consecutiv, spre satisfacţia preşedinteului Remus Cliţan care a exclamat: “Hegemonia continuă”.

CS Terra Kid Zalău s-a situat pe locul 1 în clasamentul Cupei României, cu 1.658 de puncte, pe locul 2 fiind Olimpia Bucureşti cu 1.490 de puncte. Podiumul a fost completat Arashi Do Braila cu 711 puncte.

Campioni naţionali şi clasări pe podium

CS Terra Kid Zalău are şi în acest an campioni naţionali şi clasări pe podium la toate categoriile de vârstă. Toţi cei 19 sportivi au reuşit să urce pe podium, fie că vorbim la probele individuale sau cele de echipe. Fiecare probă a contat, astfel că fiecare sportiv a punctat pentru clubul sălăjean şi a contribuit la acest rezutat istoric.Aceste rezultate reprezintă biletul către Campionatul European de la Praga, competiţia care, dacă va permite situaţia epidemiologică, se va desfăşura în perioada 4 – 6 decembrie.

“Suntem un club privat şi ne-am descurcat cum am putut pentru a fi prezenţi la Campionatul Naţional şi Cupa României, fiind singurul club din această zonă a ţării prezent la Finala de la Brăila. Toţi cei 19 sportivi de la Terra Kid s-au calificat la Campionatul European, ceea ce înseamnă că Terra Kid este lotul naţional al României. Asta înseamnă că suntem profesionişti, avem calitate şi durabilitate. Sper să facem o figură frumoasă şi la Praga, în cazul în care Europeanul va avea loc”, ne-a declarat Remus Cliţan.


Clasări pe podium la Campionatul Naţional

Cadeţi

Alexia Niţă – locul 1 kata individual

Iris Dobre – locul 3 kata individual

David Anişoiu – locul 3 kata masculin

Cătălin Marşovina, Luca Chirică şi David Anişoiu – locul 2 kata echipe

Luca Chirică – locul 2 kumite

Andrei Florian – locul 3 fukugo

Cătălin Marşovina şi Alexia Niţă – locul 1 enbu mixt

Luca Chirică şi Cătălin Marşovina – locul 1 enbu masculin

Dragoş Ciobănaşu şi David Anişoiu – locul 3 enbu masculin


Juniori

Maria Tudose – locul 2 kata

Maria Tudose, Claudia Deaconu şi Alexia Niţă – locul 3 kata echipe

Eduard Vîlceleanu – locul 2 fukugo

Claudia Deaconu şi David Anişoiu – locul 2 enbu mixt


Tineret

Antonia Iacob – locul 1 kumite, locul 2 kata, locul 3 kumite kogo

Natalia Dobrescu – locul 1 fukugo, locul 2 kumite, locul 3 kata, locul 3 kumite kogo


Seniori

Iulia Cliţan – locul 1 kata echipe, locul 2 fuku go, locul 3 kumite

Ana Maria Popescu – locul 1 kumite, locul 2 enbu mixt, locul 3 kata, locul 3 fuku go

Cristian Duţă – locul 1 kata echipe, locul 3 kata, locul 1 enbu mixt, locul 1 enbu masculin

Dan Poptelecan – locul 3 kata

Ilena Benescu – locul 1 kata echipe, locul 3 kumite, locul 1 enbu mixt

Antonia Iacob – locul 1 kata echipe

Vlad Popescu – locul 1 kata echipe, locul 1 enbu masculin

Rareş Mayer – locul 1 kata echipe, locul 2 kumite, locul 3 kumite kogo, locul 3 fuku go, locul 2 enbu mixt


Clasament Cupa României

Locul 1 – CS Terra Kid Zalău – 1.658 puncte

Locul 2 – Olimpia Bucureşti – 1.490 puncte

Locul 3 – Arashi Do Brăila – 711 puncte


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE