Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari revine în circuit după o accidentare

Din cauza unei accidentări la meciul cu CFR Cluj, fotbalistul zălăuan a fost indisponibil aproape o lună de zile şi a ratat două meciuri, cu Astra şi Viitorul. Mijlocaşul de 33 de ani este acum apt şi poate reintra pe teren la partida de vineri cu FC Voluntari


În ultimele două sezoane, Gabriel Vaşvari a fost cel mai constant jucător la Sepsi, pentru care a strâns peste 70 de meciuri în campionatul Ligii 1, din vara anului 2018.

Mijlocaşul zălăuan a început titular şi primele jocuri din acest sezon, iar în partida din prima etapă cu CSU Craiova a fost integralist. În meciul cu campioana CFR Cluj, din etapa a II-a, Gabriel Vaşvari a jucat doar 8 minute, iar din cauza unei accidentări în debutul jocului a fost nevoit să părăsească terenul.

“Am dat o pasă lungă la încălzire şi am simţit o înţepătură. Am crezut că pot juca, dar în debutul meciului am simiţit dureri şi a trebuit să ies”, a spus Gabriel Vaşvari.

Din cauza unei întinderi, Vaşvari a fost indisponibil aproape o lună de zile, dar nu a ratat decât două jocuri, deoarece timp de două săptămâni competiţia a fost întreruptă

Zălăuanul nu a jucat cu Astra şi cu FC Viitorul fiindcă a urmat un program de refacere, însă a trecut peste perioada dificilă şi este apt de joc pentru meciul din următoarea etapă.

“De câteva zile mă antrenez normal şi sper să pot juca în meciul de vineri cu FC Voluntari”, a spus jucătorul.

În cele patru etape care s-au scurs din acest campionat, Sepsi a strâns trei puncte, însă a avut un program infernal, cu meciuri jucate în compania unor echipe cu pretenţii în Liga 1.

“Ne doream mult mai mult, fiindcă avem un lot bun, echilibrat, dar trebuie să ţinem cont că în aceste patru etape am jucat cu echipe bune şi nu a fost deloc uşor. Am avut un început foarte  greu, cu CSU Craiova, CFR Cluj, Astra şi Viitorul, care în ultimii ani au fost o forţă în Liga 1. Am reuşit să adunăm 3 punct şi este bine că nu am pierdut decât un meci, însă şi acel meci cu Craiova nu meritam să-l pierdem. Din contră, cred că meritam să câştigăm, la câte ocazii am avut, dar am primit acel gol în minutul 89 din ofsaid”, spune Gabriel Vaşvari.

După trei etape, Sepsi se află pe locul 13 cu 3 puncte, dar nu renunţă la bătălia pentur play-off. “Urmează meciuri mai accesibile pe hârtie, dar în Liga 1 niciun meci nu este uşor, fiindcă toate echipele îşi doresc să adune puncte. Obiectivul nostru este să prindem play-off-ul, dar trebuie să începem să adunăm puncte”, a mai spus Vaşvari.

Peste 230 de meciuri a strâns Vaşvari în Liga 1, iar de când joacă la acest nivel o singură dată a mai ratat două jocuri la rând, în finalul sezonului trecut.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL