Connect with us

Ştiri din Sălaj

S-a semnat contractul pentru tronsonul de autostradă Zimbor – Nădășelu


Marţi, 22 septembrie, s-a semnat contractul pentru execuţia tronsonului care face parte din Autostrda Transilvania


Acest contract câştigat pentru proiectarea şi execuţia autostrăzii, este cel mai mare pentru constructorul român, Dorinel Umbrărescu .

După ce Guvernul Orban a dat în folosinţă 25 de kilometri de autostradă, Biharia – Borş, Iernut – Cheţani, marţi s-a semnat contractul şi pentru tronsonul Nădăşelu – Zimbor.

Guvernul Orban a semnat contracte pentru un total de 110 kilometri de autostradă, din care şi cei 31 de kilometri din Sălaj, Nădășelu – Zimbor.

Cele două tronsoane, între Poarta Sălajului – Nușfalău, cu Tunelul Meseș, respectiv Suplacu de Barcău – Chiribiș, 67 de kilometri, urmează ca în luna noiembrie să se semneze contractul şi să fie scos la licitaţie.

Ofertantul desemnat caștigător este Asocierea S.C. Spedition UMB S.R.L. – S.C. Tehnostrade S.R.L. – S.C. Electromontaj S.A., cu preţul de 1,39 miliarde de lei fără T.V.A. Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de cinci ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj