Connect with us

Ştiri din Sălaj

Scene incredibile la Jibou. Un jandarm a fost bătut în plină stradă

Un cetăţean aflat în stare de ebrietate a făcut scandal de zile mari, după ce nu a fost lăsat să intre în sala de judecată de la Judecătoria Jibou. Bărbatul a devenit agresiv cu jandarmul de serviciu şi chiar l-a lovit pe acesta cu pumnul în zona feţei


Scene incredibile s-au petrecut la Jibou. Un jandarm a fost bătut de către un cetăţean turmentat care a devenit recalcitrant în momentul în care nu a fost lăsat să intre în sala de judecată.

Bărbatul s-a prezentat la data de 17 septembrie, ora 9.45 la sediul Judecătoriei Jibou, încercând să intre în sala de judecată, fără respectarea regulilor de acces, fiind şi în stare de ebrietate.

Cetăţeanul turmentat profera cuvinte şi expresii jignitoare, tulburând ordinea publică în interiorul instituţiei. Bărbatul a fost condus în afara instituţiei de către subofiţerul aflat în serviciu şi a solicitat sprijinul unui echipaj mixt de pe raza oraşului Jibou. Acesta nu s-a liniştit, a devenit foarte agresiv şi chiar a apelat la lovituri de pumni şi picioare.

“Refuzând cooperarea cu subofiţerul, bărbatul a devenit tot mai recalcitrant şi a început să profereze ameninţări la adresa jandarmului şi instituţiei. În continuare, bărbatul a devenit foarte agresiv şi l-a lovit pe subofiţer cu pumnul în zona feţei. Jandarmul a trecut imediat la imobilizarea acestuia. Bărbatul s-a opus cu violenţă, aplicând lovituri cu pumnii şi picioarele. Totodată, acesta i-a rupt tricoul jandarmului. În acest context, împotriva persoanei agresoare a fost necesară folosirea forţei”, a precizat Marius Mesaroş, purtătorul de cuvânt al IJJ Sălaj, pentru Ştirile din Sălaj.

În cele din urmă, cu sprijinul colegilor aflaţi în serviciu şi a patrulei mixte sosite ulterior, agresorul a fost încătuşat şi condus la sediul Poliţiei Jibou. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Sursa foto: adevărul.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj