Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu a transferat un jucător din prima ligă din Andora!


 Ultima achiziţie la gruparea şimleuană este Dan Ilie Martin, un atacant născut tocmai în Zalău, care a făcut junioratul în Spania, iar ultima dată a jucat la o formaţie din Liga 1 din Andora


Chiar dacă sezonul a început, perioada de transferuri încă nu s-a încheiat, iar echipele mai pot face întăriri până la începutul lunii octombrie. În aceste condiţii şi Sportul Şimleu a mai căutat întăriri, chiar dacă deja a intrat în “hora” meciurilor oficiale.

Astfel, după prima etapă din campionat, gruparea de sub Măgură l-a transferat pe atacantul senegaleze Gueye Mansour, iar în această săptămână a mai reuşit o achiziţie.

Este vorba tot de un atacant, care este sălăjean. Dan Ilie Martin este noua achiziţie a Şimleului, un fotbalist care chiar dacă s-a născut la Zalău nu a jucat niciodată pentru o echipă din România. Încă de la vârsta de 8 ani, Dan Ilie Martin a plecat împreună cu părinţii săi în Spania, acolo unde a şi început fotbalul.

După terminarea junioratului, atacantul a jucat la o echipă din Catalunia, cu care a promovat în Liga a III-a, iar în ultimii ani a avut o experienţă în prima ligă din Andora, la Ce Carroi.

Dan Ilie Martin a revenit în România în vară şi la propunerea unui impresar a ajuns la Sportul Şimleu, cu care se antrenează de câteva săptămâni. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani l-a impresionat pe antrenorul George Zima şi cele două părţi au căzut de comun acord pentru un contract.

După ce au venit toate actele din Andora, Dan Ilie Martin poate juca pentru Sportul Şimleu, iar atacantul va debuta în această după-amiază, cu CSM Sighetu Maramaţiei, în Cupa României.

“Dan Ilie Martin este un jucător de careu, puternic, iar punctul lui forte este forţa. L-am adus să ne întărim pe zona de atac şi sper să ne ajute. Se antrenează cu noi de două săptămâni, s-a adaptat cu băieţii şi acum sperăm să se integreze în jocul echipei”, ne-a declarat George Zima.

În mare parte, lotul Şimleului a fost definitivat, dar antrenorul mai speră să reuşească aducerea unui mijlocaş central.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL