Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu atacă calificarea în faza a III-a a Cupei României


Formaţia de sub Măgură joacă marţi, de la ora 16.30, în deplasare la CSM Sighetu Marmaţiei. Având în vedere că întâlneşte o echipă de Liga a IV-a, Sportul este favorită la o calificare în faza următoare a competiţiei


Început foarte bun de sezon pentru Sportul Şimleu, care după două etape are 4 puncte în clasamentul Seriei a X-a din Liga a III-a.

În paralel, Sportul Şimleu este angrenată şi în Cupa României, competiţie în care a reuşit marea surpriză şi a eliminat-o pe SCM Zalău în faza I, la loviturile de departajare.

În faza a II-a, echipa antrenată de George Zima întâlneşte un adversar mult mai accesibil, care joacă în Liga a IV-a. Astfel, marţi, de la ora 16.30, Sportul Şimleu va juca în deplasare, la CSM Sighetu Marmaţiei, partida urmând a avea loc pe terenul echipei din Maramureş.

Chiar dacă întâlneşte un adversar dintr-o ligă inferioară, Sportul Şimleu tratează cu maximă seriozitate jocul şi îşi doreşte calificarea în faza a III-a, ce va avea loc pe 7 octombrie.

Dacă Sportul Şimleu vine după trei meciuri oficiale în două săptămâni, CSM Sighetu Marmaţiei a disputat doar un meci oficial, cel din faza I cu Olimpia Satu Mare, pe care l-a câştigat cu 1 – 0.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL