Connect with us

ARTE MARTIALE

Terra Kid Zalău scrie istorie pentru Sălaj şi câştigă Cupa României pentru a treia oară consecutiv

Clubul condus de Remus Cliţan a reuşit o performanţă unică pentru sportul sălăjean, devenind primul club din judeţ care a câştigat de trei ori Cupa României, sub aceeaşi denumire


La finalul săptămânii a avut loc Campionatul Naţional de Karate Tradiţional şi Cupa României, competiţii la care CS Terra Kid Zalău a scris istorie pentru Sălaj. Clubul sălăjean a deplasat nu mai puţin de 19 sportivi la aceste competiţii.

Toţi karateka de la clubul sălăjean au avut evoluţii bune la competiţia desfăşurată la Brăila şi la finalul competiţiei, TerraKid Zalău s-a clasat pe locul 1 în clasamentul Cupei României, având 1.658 de puncte acumulate.

Pe locul 2 s-a clasat Olimpia Bucureşti, cu 1.490 puncte, podiumul fiind completat Arashi Do Brăila cu 711 puncte.

Performanţa clubului condus de Remus Cliţan este cu atât mai deosebită cu cât, TerraKid a câştigat pentru a treia oară consecutiv Cupa României, fapt ce reprezintă o premieră pentru sportul sălăjean, fiind singurul club care a reuşit această performanţă sub aceeaşi denumire a clubului.

Datorită acestor rezultate, toţi cei 19 sportivi s-au calificat la Campionatul European de la Praga.

Însă, mai multe detalii pe acest subiect, precum şi rezultatele sportivilor de la CS Terra Kid Zalău la Campionatul Naţional, în ziarul Sportul Sălăjean din 23 septembrie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE