Connect with us

HANDBAL

HC Zalău va susţine şase meciuri oficiale în cadrul a trei turnee


Dacă primul turneu va cuprinde o singură etapă, pe 14 octombrie, cel de-al doilea turneu din perioada 29 octombrie – 3 noiembrie va cuprinde patru runde. Ultimul turneu din acest an are loc pe 18 noiembrie, când se va disputa etapa a VI-a


 Luându-se în considerare meciurile echipelor româneşti din cupele europene, cât şi acţiunile naţionalei, FRH a identificat puţine date disponibile în calendar, pentru programarea etapelor din Liga Florilor, care se vor desfăşura sub forma unor turnee.

Primul turneu are loc pe 14 octombrie, când este programată prima etapă, după care, în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie se va disputa al doilea turneu, când vor avea loc nu mai puţin de patru runde.

Ultimele meciuri oficiale din acest an vor avea loc în cadrul celui de-al treilea turneu, de pe 18 noiembrie, când se vor juca partidele din cadrul etapei a VI-a. Asta deoarece din finalul lunii noiembrie urmează pregătirile Naţionalei pentru participarea la Campionatul European ce se va disputa la începutul lunii decembrie.

În cadrul celor trei turnee, HC Zalău va avea de înfruntat adversari dificili. În primul turneu va întâlni pe Minaur Baia Mare, după care în turneul al doilea se va duela cu Gloria Bistriţa, Dunărea Brăila, CSM Bucureşti şi Măgura Cisnădie.

Abia în turneul al treilea, de pe 18 noiembrie, HC Zalău va avea de înfruntat un adversar mai accesibil, este vorba de Universitatea Cluj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL