Connect with us

ARTE MARTIALE

Campion între campioni. Iulia Cliţan a devenit maestru emerit al sportului!


Cel mai bun sportiv al Sălajului în ultimii trei ani la probele neolimpice a fost premiată de Ministerul Tineretului şi Sportului cu distincţia de maestru emerit al sportului


Încă de când era doar o puştoaică, Iulia Cliţan visa să ajungă pe cele mai înalte culmi în lumea karate-ului tradiţional şi, zicem noi, a şi reuşit.

Este multiplă campioană mondială, europeană şi naţională, fiind, de asemenea, de trei ani încoace cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj la probele neolimpice.

În viaţă se ghidează după motto-ul “azi trebuie să fi mai bun decât ieri şi mâine să fi mai bun decât azi”, fapt pentru care mereu şi-a dorit să înveţe lucruri noi pentru a putea prograsa în carieră, atât pe plan sportiv, cât şi profesional.

După ce a uimit la Campionate Mondiale, Europene şi Naţionale, Iulia Cliţan a fost invitată şi în India, acolo unde s-a “duelat” cu cei mai buni karateka din lume, în Ultimate Karate League.

S-a zbătut pentru a face performanţă, iar prestaţiile sale nu au fost trecute cu vederea.

Astfel, Iulia Cliţan a primit o distincţie specială din partea Ministerului Tineretului şi Sportului de maestru emerit al sportului, o distincţie specială, cu care se pot lăuda doar adevăraţii campioni.

Pe această cale, o felicităm şi noi pe Iulia şi suntem siguri că această distincţie va reprezenta un motiv în plus pentru karateka de la CS Terra Kid Zalău să continue să uimească lumea karate-ului tradiţional şi nu numai.

Mai multe detalii despre acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 23 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE