Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Jucătorii şi-au făcut treaba. Sunt foarte fericit de ceea ce am arătat în meciul cu CSM Satu Mare”

Antrenorul celor de la Sportul Şimleu s-a arătat mulţumit de prestaţia băieţilor săi în jocul cu sătmăreni, mai ales că la finalul celor 90 de minute, gruparea de sub Măgura a obţinut prima victorie din campionat


Sportul Şimleu are un început bun de sezon. A eliminat SCM Zalău în Cupa României, a remizat pe teren propriu cu CSC Sânmartin în prima etapă din Liga a III-a şi sâmbătă după-amiază a obţinut şi prima victorie din campionat.

Prima victimă a grupării de sub Măgura a fost CSM Satu Mare, echipă care în etapa precedentă reuşea o victorie importantă în faţa celor de la Gloria Bistriţa, o echipă cu pretenţii din Seria a X-a. De altfel, sătmărenii au dominat prima repriză de la Şimleu şi au avut ocaziile mai clare şi chiar au deschis scorul, după o lovitură liberă executată impecabil de Zsiga Ervin.

Şimleuanii au egalat chiar înainte de pauză prin Ismael Guiti şi au dat lovitura pe final, prin Răzvan Pop, fundaşul echipei lui George Zima reuşind să înscrie golul victorie, însă cronica jocului o puteţi citi AICI.

“Pe un fond de joc bun continuăm seria rezultatelor pozitive, chiar dacă în prima repriză am suferit puţin. Am cedat deliberat terenul pentru că am fost puţin obosiţi după o săptămână încărcată, cu meci de Cupă, cu meci în campionat, o săptămână în care în fiecare zi i-am solicitat la maxim pe jucători. Dar, mă bucur că am reuşit să facem un rezultat pozitiv şi în final ne-am putut bucura de o victorie. Nu îmi place să evidenţiez jucători nominal, dar Paul Cosma şi-a făcut treaba, de aceea este în poartă, ca să nu primească gol şi prin intervenţiile sale şi-a reparat greşeala de la primul gol. Paul ne-a salvat în momentele grele, cei din atac au reuşit să finalizeze acţiunile, cei de la mijlocul terenului şi-au făcut treaba din punct de vedere defensiv şi eu sunt foarte fericit de ceea ce am arătat în meciul cu CSM Satu Mare””, ne-a declarat George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL