Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Gueye Mansour este un jucător cu experienţă, cu un caracter care se pliază pe filozofia mea”


Gueye Mansour a semnat cu Sportul Şimleu un contract valabil până la finalul sezonului


Datorită relaţiilor sale şi cunoştinţelor acumulate din trecute la echipele la care a activat în ligile superioare, antrenorul George Zima a reuşit să convingă jucători cu experienţă să vină la Şimleu.

Dacă în urmă cu două săptămâni a venit fundaşul Ismael Guiti care a jucat în Liga a II-a, la Energeticianul, luni seară, la Şimleu a ajuns şi senegalezul Gueye Mansour.

George Zima a mai colaborat cu Mansour în urmă cu doi ani, când tânărul tehnician din Oradea făcea parte din staff-ul echipei ACS Şirineasa, iar Mansour juca pentru echipa din judeţul Vâlcea.

“Mă bucur pentru această achiziţie. Pentru mine nu este important numele, ci faptul ca îl cunosc foarte bine de când am colaborat la Şirineasa în Liga a III-a. Aveam nevoie de înca un jucător în compartimentul ofensiv şi mă bucur că dupa trei saptămâni de discuţii am reuşit să îl conving pe Mansi să vina la noi. Este un jucător cu experienţă şi cu un caracter care se pliază pe filozofia mea”, ne-a declarat George Zima.

Gueye Mansour a semnat  cu Sportul Şimleu un contract valabil până la finalul sezonului şi ar putea debuta pentru noua sa echipă la meciul de sâmbătă, cu CSM Satu Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL