Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, al treilea joc la rând, pe teren propriu

După ce a jucat acasă cu SCM Zalău, dar şi cu CSC Sânmartin în prima etapă, gruparea de sub Măgură întâlneşte sâmbătă pe CSM Satu Mare, tot la Şimleu. Şimleuanii se duelează cu o nou-promovată, care are în lot jucători experimentaţi şi care în prima etapă a câştigat cu Gloria Bistriţa


Sâmbătă, ora 17.00, Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei: Sportul Şimleu – CSM Satu Mare

Sportul Şimleu a trecut cu bine peste emoţiile debutului în noul sezon şi chiar a reuşit două rezultate excelente: calificarea în faza a II-a a Cupei României şi o remiză cu CSC Sânmartin, în prima etapă de campionat.

Ambele jocuri s-au disputat la Şimleu Silvaniei, acolo unde formaţia antrenată de George Zima va juca şi în etapa a II-a. În al treilea meci pe teren propriu, Sportul întâlneşte o nou-promovată, însă are de a face cu una dintre cele mai redutabile formaţii care au venit din Liga a IV-a. Este vorba de CSM Satu Mare, care a terminat pe primul loc la turneul de baraj de la Zalău, unde s-a mai duelat cu CA Oradea şi Someşul Dej.

Formaţia sătmăreană şi-a făcut rapid lot pentru Liga a III-a şi a apelat la jucători cu experienţă. Astfel, la CSM au venit Ervin Zsiga şi Florin Mureşan, foşti jucători ai Olimpiei în Liga a II-a, dar şi Raul Ziman, care a venit de la Minaur Baia Mare. Pe lângă ei, CSM Satu Mare mai are în lot şi alţi jucători ce au bifat meciuri în ligile superioare, portarul  Curileac, mijlocaşul Schvarzkopf, fundaşul Vădan sau atacantul Gabi Cadar.

CSM Satu Mare are un lot în care se îmbină experienţa unor jucători cu dorinţa de afirmare a unor juniori talentaţi şi pare un adversar redutabil pentru Sportul Şimleu. Formaţia pregătită de Zoltan Ritli a arătat potenţial încă din primul meci şi a câştigat cu 4 – 2 în faţa celor de la Gloria Bistriţa, după un meci în care a mai avut şi alte două lovituri de la 11 m.

Sportul Şimleu nu are însă frică de adversarul pe care îl va întâlni sâmbătă, mai ales că deja a fost capabilă să ţină piept altor grupări cotate mai bine, SCM Zalău şi CSC Sânmartin.

Partida dintre Sportul Şimleu şi CSM Satu Mare se dispută  sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei, accesul spectatorilor fiind interzis.  Potrivit protocolului medical emis de FRF, în tribune pot lua parte doar anumite persoane din tabăra celor două echipe, care sunt trecute pe un tabel.

“Din nou ne aşteaptă un meci greu. Pentru noi fiecare meci va fi precum o finală. Vom trata fiecare joc ca şi cum ar fi ultimul, pentru că suntem o echipă tânără şi în momentul când vom lăsa garda jos vom avea probleme. Trebuie să muncim în continuare să ne antrenăm la maxim, ca la ora jocurilor să arătăm cât mai bine şi să obţinem puncte. Vom avea un meci greu cu CSM Satu Mare, o echipă de calitate, cu jucători experimentaţi ce au meciuri la Liga a II-a. Suntem pe un drum bun, atmosfera este bună şi din punct de vedere fizic vom fi 100% proaspeţi. Sperăm la un rezultat pozitiv”, ne-a declarat George Zima – antrenorul şimleuanilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL