Connect with us

FOTBAL

EXCLUSIV: Colaborare între FC Silvania şi U Cluj!

În această iarnă, conducerea Silvaniei a oficializat o legătură de colaborarea cu formaţia Luceafărul Oradea, nou-promovată în Liga a III-a. Sigur, a contat şi faptul că echipa bihoreană este condusă de prefectul Gavrilă Ghilea, care este originar din Sălaj, mai precis din comuna Valcău de Jos. Astfel, nu mai puţin de trei jucători au fost deja transferaţi la gruparea de sub Măgură (Codoban, Ianc şi Buştea), după ce George Petcuţ a ajuns la gruparea “alb-albastră” tot pe “filiera” bihoreană. 

Ei bine, zilele trecute, oficialii şimleuani au pus la cale o nouă colaborare, de data aceasta cu “U” Cluj, una dintre cele mai iubite echipe din Ardeal, care are ca obiectiv promovarea în prima ligă. “Mai ales dacă vor promova, clujenii vor avea nevoie de o echipă, la care să ruleze jucătorii tineri, sau cei care nu prind prima echipă. În acest sens, am avut deja o discuţie cu Florian Walter (foto) – finanţator clujenilor, care ne-a propus o colaborare pe viitor”, a explicat preşedintele Ioan Gurzău.

La rândul său, finanţatorul “şepcilor roşii” a declarat, în exclusivitate pentru ziarul Sportul Sălăjean: “Este adevărat că ne dorim o colaborare cu FC Silvania, mai ales dacă vom promova. Astfel, noi vom roda la Şimleu Silvaniei fotbaliştii tineri, deoarece avem peste 360 de jucători legitimaţi, în timp ce Silvania va direcţiona către noi jucătorii de perspectivă. Deja am bătut palma cu cei de la Şimleu, aşa că nu ne rămâne decât să vedem ce ne rezervă returul de campionat!”. 

Primul episod al unei posibile colaborări s-a consumat deja, odată cu trecerea lui Cosmin Iuhas sub Măgură, sub formă de împrumut, până la finele campionatului. Numărul jucătorilor propuşi la FC Silvania a fost chiar mai mare, dar conducerea şimleuană a refuzat acest lucru, deoarece antrenorul Dacian Nastai îşi definitivase deja lotul.


  

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL